Zonguldaklı futbolcu 37 yaşında stoper Kozlu Belediyespor yolunda. Kariyerinde Zonguldakspor ve Kilimli Belediyespor olmak üzere bir çok profesyonel ve amatör takımda forma giyen Hurşit Velioğlu sayısız şampiyonluk yaşadı.

MEMLEKETİNİN TAKIMI KOZLU BELEDİYESPOR İLE GÖRÜŞTÜ

2021-2022 futbol sezonunda ikinci yarı transfer olduğu Antalya Kepez Belediyespor'da da şampiyonluk yaşayan Hurşit Velioğlu Kozlu Belediyespor 2'nci Başkanı Deniz Yayalar ile transfer görüşmesi yaptı. 2022-2023 futbol sezonuda Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan Kozlu Belediyespor'a sıcak bakan Hurşit Velioğlu düşünmek için süre istedi. Transferin gerçekleşmesi halinde Kozlu Belediyespor çok önemli bir transfere imza atmış olacak. Anlaşma sağlanması halinde Hurşit Velioğlu Zonguldakspor ve Kilimli Beleyispor'dan sonra yıllar sonra memleketinin takımı Kozlu Belediyespor'un formaını giymiş olacak.

HURŞİT VELİOĞLU'NUN FUTBOL KARİYERİ

2007-2008 futbol sezonunda Zonguldakspor'da forma giyen Hurşit Velioğlu futbol kariyerinde şu takımların formasını giydi: Kütahyaspor, Akhisar Belediyespor, Kilimli Belediyespor, Erdekspor, Yomraspor, Nevşehir Belediyespor, Turgutluspor, Manavgat Belediyespor, Artvin Hopaspor, Büyük Anadolu Kırıkkale, İlçe İdmanyurdu, Hendekspor, Antalya Kemerspor, Kepez Belediyespor.