Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen Okullararası Bocce yarı final maçları Ankara'da gerçekleştirildi. Zonguldak şampiyonu olan Beycuma Şehit Onbaşı Rıfat Köktürk Ortaokulu Ankara'da Zonguldak'ı temsil etti. Oldukça zevkli çekişmeli geçen maçlarda Kastamonu, Kocaeli, Düzce ve Afyon takımlarını yenme başarısı gösteren Zonguldak temsilcisi Beycuma Şehit Onbaşı Rıfat Köktürk Ortaokulu şampiyonluğunu ilan etti.
Gazme Keserci, Elif Bozkurt, Elanur Yılmaz ve Bedia Çetinkaya'dan oluşan Beycuma Şehit Onbaşı Rıfat Köktürk Ortaokulu Küçük Kızlar Bocce Takımı Zonguldak'ı Türkiye finallerinde temsil etmeye hak kazandı.
Beycuma Şehit Onbaşı Rıfat Köktürk Ortaokulu yönetimi sporcular ve öğretmen Burak Korkmaz'ı tebrik ederek şu açıklamayı yaptı: "Öğrencilerimizi ve öğretmenimiz Burak Korkmaz'ı bu gururu bizlere yaşattıkları için tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Bu süreçte bizlere desteğini veren Beycuma Belediye Başkanı Sayın Vural Kundakçıoğlu'na ve Muhtarımız Sayın Öner Öztürk'e, Okul Müdürümüz Orhan Islak'a, Müdür Yardımcımız İsmet Uyar'a ayrıca teşekkürlerimizi sunarız"