Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 3'üncü haftasında Ereğli Belediyespor Karın Futbol takımı deplasmanda Amed Sportif ile karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan temsilcimiz'de 26'ncı dakikada Helin'in serbest vuruşu direkten döndü. İlk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili oynayan Kdz.Ereğli Belediyespor 82'nci dakikada Nazmiye'nin attığı harika aşırtma golü ile maçta 1-0 öne geçti. Maçın son anlarında 87'nci dakikada bu kez sahneye Dilara çıktı ve şık kafa golü ile Ereğli Belediysepor'u 2-0 öne geçirdi.

Maçın 90'ncı dakikasında Ereğli Belediyespor'un kalecisi Nergiz kırmızı kart gördü, eflatun-beyazlı ekip maçı 10 kişi tamamladı.

HALİL BAŞKAN TEBRİK ETTİ

Maç sonu futbolcular, teknik ekip ve yönetim büyük sevinç yaşadı. Karadeniz Ereğli Belediye ve Kulüp Başkanı Halil Posbıyık teknik ekip ve futbolcuları arayarak tebrik etti.

3 OCAK'TA ERTELEME MAÇI OYNAYAKLAR

Zorlu deplasmanda kritik bir galibiyet alan eflatun-beyazlı ekip 3 Ocak Pazartesi günü saha ve seyircisi önünde erteleme maçında ABB Fomgetspor ile karşı karşıya gelecek.