Kadınlar Turkcell Süper Ligi'nde Zonguldak'ı temsil eden Ereğli Belediyespor, Türk futbolunun köklü kulüplerinden Altay ile kozlarını paylaşacak. Ligin ilk 3 haftasını 1 galibiyet 2 yenilgi ile tamamlayan eflatun-beyazlı ekip çalışmalarına Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda antrenör Faruk Varlık nezaretinde sürdürüyor.

Ereğli Belediyespor ile Altay arasındaki zorlu karşılaşma 8 Ocak 2022 Cumartesi günü Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda oynanacak. Tribünlerin tıklım tıklım dolu olması beklenen karşılaşmaya temsilcimiz galibiyet parolasıyla çıkacak. Ligde son olarak oynadığı erteleme maçında taraftarların yoğun desteğine rağmen Ereğli Belediyespor ABB Fomget'e 4-2 mağlup olmuştu. Eflatunlar ligin ilk maçında deplasmanda Antalyaspor'a uzatmalarda attığı golle mağlup olmuş, tek galibiyetini ise yine deplasmanda Amedspor'u 2-0 yenerek almıştı.

MHK HAKEMLERİ AÇIKLADI

Kadınlar Turkcell Süper Ligi'nde Cumartesi günü Şehit Vefa Karakurdu Stadı'nda 12.00'da oynanacak maçın hakem triyosu MHK tarafından açıklandı. Karşılaşmayı Ankara Bölgesel hakemlerden Havva Nur Demir yönetirken yardımcılıklarını ise Muammer Remzi Özkaya ve Melih Erdol yapacak.