Zonguldak deplasmanlı Amatör Ligde bir kritik karşılaşma daha oynanacak. Haftaya 46 puanla lider giren ve en yakın rakibi Alaplı Belediyespor'un 4 puan önünde bulunan Devrek Belediyespor'da moralleryerinde. Son olarak deplasmanda Çaycumaspor ile 1-1 berabere kalan Devrek belediyespor, skordan daha çok maç sonunda Antrenör Serkan Bankoğlu'na yönelik çirkin saldırılara üzülmüştü.

BANKOĞLU 'BİZİ YILDIRAMAZLAR'

Antrenör Serkan Bankoğlu Çaycumaspor maçı sonrasında çıkan olayların ardından "Bizi kimse yıldıramaz. Biz Devrek Belediyespor olarak şampiyonluğa baş koyduk. Yönetimi, Teknik heyet, futbolcular ve taraftarımız bu sezon şampiyonluğa inanmış ve kenetlenmiş durumdayız. Hedefimiz kesinlikle BAL. Bunun dışında bir düşüncemiz yok. Zaman zaman deplasmanda bizlerin şahsına ve takım halinde bir takım tacizler ve saldırılar oluyor. Biz bu insanlara uymayacağız. Çaycumaspor camiası beni sever, sayar. Bir kaç kendini bilmez kişinin yaptığını camialara mal etmeyiz. Bizi kimse yolumuzdan çeviremez. Biz şampiyonluğa kenetlendik" dedi.

DEVREK'İN 3 PUANDAN BAŞKA DÜŞÜNCESİ YOK!

Şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü bulunmayan Devrek Belediyespor maçın hazırlıklarını Antrenör Serkan Bankoğlu nezaretinde son yaptığı idmanla tamamladı. Kırmızı-beyazlı ekip şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü bulunmuyor. Genç kadro ile mücadele eden Kilimli Belediyespor karşısında galibiyete yakın tarafın kendileri olduğunu belirten futbolcular da hırs küpü. Kilimli Belediyespor ise bu zorlu maç öncesinde 26 puanla 6'ncı sırada bulunuyor.

İLK MAÇTA BÜYÜK OLAYLAR ÇIKMIŞTI
Kilimli Belediyespor ile Devrek Belediyespor arasında ilkyarı oynanan maçta Kilimli Belediyespor devreyi 1-0 önde tamamlamış, ikinci yarı Devrek Belediyespor önce beraberliği ardından 90+6'ncı dakikada ise galibiyet golünü bularak maçı 2-1 kazanmıştı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte saha karışmış, futbolcular tekme-tokat birbirine girmişti. Spor kamuoyu tarafından aynı olayların tekrarlanmaması için gerekli tedbirlerin alınması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi