TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele edecek olan Zonguldakspor yeni sezonun ilk maçını 1-2 Eylül tarihinde deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak. Zonguldakspor Kızılcahamam'da kamp çalışmalarını sürdürürken, Kulüp Başkanı Süleyman Caner de her yıl olduğu gibi kulübe kaynak yaratmak için yeni sezon kombine kart satışlarına da devam ediyor.
Başkan Caner kapı kapı gezerek kombine kart satışı yaparken Başkan Caner bir çok esnaf, işadamı ve taraftarların ayağına kadar gidip kart satıyor. Ayağına gidilen kişilerin bir çok destek olurken, bazıları ise Caner'i geri çeviriyor.

HER YIL KOMBİNE, FORMA VE TAKVİMİNİ DÜZENLİ ALIYOR

Ereğli'de yaşayan ve fanatik Zonguldakspor taraftarı olan Fatih Topçu isimli taraftar ise her dönem işini gücünü bırakıp Şehit Madenci formasını da giyerek Ereğli'den kalkıp Zonguldak'a gelerek 2 adet yeni sezon kombine kartı satın aldı. Fatih Toplu yönetimin geçtiğimiz yıl yaptığı Şehit Madenci Forma projesinin yanı sıra her yıl düzenlenen takvim projesi ve kombine kart satışlarına destek oldu, olmaya da devam ediyor.

İŞTE GERÇEK TARAFTAR BÖYLE OLUR
Fanatik taraftarı olduğu Zonguldakspor'a destek vermek için her projeyi katılan ve maddi manevi destek veren Fatih Topçu bu bağlılığı ile "İşte gerçek taraftar bu" dedirtiyor.

MUSTAFA KEMAL LİK'DE BAŞKANA ÇIKTI

Zonguldakspor taraftarlarından Mustafa Kemal Lik ise Kulüp Başkanı Süleyman Caner'in ofisine giderek kombine kart alıp takıma katkı sağladı.

Editör: Pusula Gazetesi