Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden İhsaniyespor'da yeni yönetim görev dağılımı gerçekleştirdi. Süper Amatör Ligin renkli kulüplerinden İhsaniyespor Antrenör Fethi Cinal nezaretinde 2021-2022 futbol sezonunda A Grubunu 12 maçta topladığı 11 puanla 5'nci sırada tamamlayarak küme düşme tehlikesi yaşamadı.

Mevcut yönetimin istifa etmesinin ardından yapılan kongrede kulübü ayakta tutmak, kulübün kurucularının hatırası ve anısını yaşatmak ve İhsaniyespor bayrağını dalgalandırabilmek amacıyla Okan Demirci başkanlığında yeni bir yönetim oluşturuldu.

Yapılan kongrenin ardından Okan Demirci ve yönetim kurulu üyeleri Kozlu Yakamoz Cafe'de ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi, 2022-2023 futbol sezonu için yol haritası çizdi.

Kendi aralarında görev dağılımı gerçekleştiren İhsaniyespor'un genç ve dinamik yönetimi aldığı karar doğrultusunda görev dağılımını şu şekilde belirledi:

Kulüp Başkanı Okan Demirci,

Başkan Yardımcısı: Ömer Atasoy

Başkan Yardımcısı: Fatih Mehmet Dursun

Futbol Şube Sorumlusu: Yiğit Atalar

Genel Kaptan: Süleyman Topaloğlu

Genel Kaptan Yardımcısı : Berat Karaveli

Genel Sekreter : Ümit Karaarslan

Sayman : Ali Kaya

Lokal Amiri : Ergin Karakaş

Basın Sözcüsü : Eray Bilgin

OKAN DEMİRCİ: "BİR ÜST LİGE ÇIKMAYI HEDEFLİYORUZ"

İhsaniyespor yeni kulüp başkanı Okan Demirci yönetim kurulu toplantısı sonrasında yaptığı açıklamasında, "İhsaniyespor köklü bir ve bizim için çok özel bir kulüp. Kulüp. Kulübün kuruluşundan bugüne kadar İhsaniyespor'a emek veren, ayakta tutan ve bugünlere kadar getiren kulüp başkanlarımıza, yöneticilerimize, teknik heyet ve futbolcularıma, özellikle kulübü destekleyen ve katkı sunan camiamıza yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulumuz genç, dinamik arkadaşlardan oluşturduk. Süper Amatör Ligde mücadele eden değerimiz İhsaniyespor'u camiamızın da kenetlenmesi birlik ve beraberliği ile bir üst liglere çıkarmayı hedefliyoruz. Yeni sezonda da takımımızın geçmiş yıllarda formasını giymiş, takım kaptanlığını yapmış Fethi Cinal hocamız antrenörlük yapacak. Onun tecrübelerinden de yararlanacağız. Yeni sezonda şimdiden tüm takımlara başarı temennisinde bulunuyoruz. Yeni yönetimimiz İhsaniyespor camiasına hayırlı uğurlu olsun" dedi.

KADRO ŞEKİLLENDİRİLECEK
İhsaniyespor yönetim kurulu mevcut kadronun büyük bölümünü koruyacak, teknik heyetin raporu doğrultusunda dış transfere yönelip eksik mevkilere transfer yapılacak.