Belediye Başkanı Cemal Akın, Esentepe Mahallesi ve Öğretmenler Sitesi sakinleriyle toplantılar yaptı. Sorunları, fikir ve önerileri yerinde tespit amacıyla sitelerde ve mahallelerde toplantılarını sürdüren Başkan Akın&8217;a, Başkan Yardımcıları Hüseyin Taner Çetin ve Hasan Arınan ile belediye daire müdürleri eşlik etti. Mahalle ve site toplantılarında konuşan Başkan Cemal Akın, &8220;Belediye yönetimi olarak istek ve önerileri yerinde dinlemek, çözümlerini kısa zamanda gerçekleştirmek için bir program dahilinde çalışmalar yapıyoruz&8221; dedi.


Halkla el ele çalışıyoruz


Belediye Başkanı Cemal Akın &8220;Ulaşılabilir bir belediye olmak istiyoruz ve bu yönde hareket ediyoruz. Belediye insanların doğumundan ölümüne kadar hizmet sunan bir kurumdur. Halkın kendine yakın hissettiği, her türlü sorununu, isteğini ilettiği bir kurumdur. Biz de bu sorumluluğun bilincindeyiz. Halkımızla el ele vererek, kentimiz ve geleceğimiz için çalışmalar yapıyoruz&8221; diye konuştu.


Talepler değerlendiriliyor


Esentepe Mahallesi ve Öğretmenler Sitesi&8217;ndeki toplantılarda vatandaşların sorunlarıyla istek ve taleplerini dinleyen Başkan Cemal Akın, belediye yönetimi olarak siteleri ziyaret ettiklerini belirterek, &8220;Sıkıntılar varsa, talepler varsa bunları yerinde tespit ediyoruz. Ve bir sitede tespit edilen sıkıntılar giderildikten sonra başka bir siteye geçiyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın taleplerine süratle cevap verebilmektir&8221; şeklinde konuştu.


Telefonumuz 24 saat açık


Belediyenin imkanları dahilinde çalışmaların yürütüldüğünü anlatan Başkan Akın &8220;Yapamayacaklarımıza yaparız demiyoruz. Belediye başkanlığı makamı politika makamı değil. Her gelen bizim başımızın tacıdır. Hiç çekinmeden günün her saati bizlere ulaşabilirsiniz. Telefonumuz 24 saat açık&8221; dedi. Vatandaşların site ile ilgili taleplerini not alan Başkan Akın, dile getirilen sorunların çözümü için gerekeni yapacaklarını söyledi.



Editör: Pusula Gazetesi