Devrek ve Gökçebey ilçelerini de hizmet veren Çaycuma Devlet Hastanesi&[#]8217;nin Başhekimi Hasan May, hastaneye yeni doktorların atandığını söyleyerek, bir kısmının göreve başladığını söyledi. Bazı doktorların ise Eylül ayında göreve başlayacağını ifade eden May, böylece hastanede hiçbir branşta doktor eksikliğinin bulunmayacağını belirtti.


Tayini çıkan tüm doktorların yerine doktor atandığını ifade eden Başhekim May; &[#]8220; Bir kadın doğum, bir dahiliye, bir çocuk hastalıkları olmak üzere üç doktorumuz hastanemizde göreve başladı. Kulak-burun-boğaz ve patoloji doktoru ise önümüzdeki ay görevleri başında olacak.


Ayrıca hastanemizde patoloji laboratuarı kurma hazırlıkları başladı. Böylece Patoloji-Biyokimya ve Mikrokimya laboratuarlarını açmış olacağız.


Sağlık Bakanlığı&[#]8217;nın hastanemiz için belirlemiş olduğu tüm doktor kadroları şu an itibari ile dolu, personel dağılımımız yeterli. Hastanemize patoloji doktoru atanması bizleri ayrıca sevindirdi&[#]8221;şeklinde konuştu.


Tek eksiği fiziki yetersizlik olan hastanede, geçtiğimiz aylarda kardiyoloji yoğun bakım ünitesi bölümü hizmete girmişti.

Editör: Pusula Gazetesi