Zonguldak’ta 1980 yılında babadan kalma ayakkabı tamirciliği ile iş hayatına atılan Yusuf Yılmaz, Ahmet Yılmaz, Salih Yılmaz ve Ali yılmaz kardeşler 1983 yılında yaşanan sel felaketinde tüm varlıklarını kaybettiler. 
1987 yılında Soğuksu’da 12 metrekare bir işyerinde manav açtılar. Hemen sonra ihracat fazlası tekstil ürünleri satmaya başladılar. Tekstil işi tutmuştu. Önce Emral Çarşısı ardından Gazipaşa Caddesi’nde iki dükkan açtılar. Her şey istedikleri gibi gidiyordu. İlçelere ve çevre illere açıldılar. 
2010 yılında şirketi artık büyük denizlere açılma vaktinin geldiğini düşündüler. Şirket merkezini İstanbul Merter’e taşıdılar.
Metropol illerin AVM’lerinde 54 mağaza açtılar. Yurt içi ve yurt dışında 250 bayiye ulaştılar. 
55. Mağaza ise bugün Zonguldak Soğuksu semtinde 5 katlı, bin 500 metrekare büyüklüğündeki kendi mülklerinde Barrels And Oil  markasıyla dev bir mağaza açtılar. Toplamda 100 bin metkerare mağaza büyüklüğe ulaştılar.
Hüşyar Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yılmaz, parekende sektöründe Barrels And Oil, üretim toptan ve ihracaat sektöründe ise Oil Park markasıyla yürüdüklerini söyledi. 
800 çalışanıyla tekstil sektörünün bilinen güçlü firmalarından biri haline geldiklerini anlatan Hüşyar Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yılmaz, “Bizi bu noktaya hayallerimiz getirdi. Bugün Zonguldak’ta 37 yıl önce tekstil sektörüne girdiğimiz işyerimizin karşısında kendi binamızda mağaza açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz Zonguldak’ta doğduk, Zonguldak’ta büyük, Türkiye’de ve dünyada geliştik! Ama Zonguldak’ı hiç unutmadık. Yine buradayız. Hep burada olacağız. Hayallerimizi büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

Barles 4

Barles 5

İnsan sağlığını tehdit ediyor: Önümüzdeki 3 gün riskli İnsan sağlığını tehdit ediyor: Önümüzdeki 3 gün riskli

Barles 2

Barles 3

Barles 1

Kaynak: Haber Merkezi