Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu bir dizi ziyaret ve incelemeler için geldiği Zonguldak'ta Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nü ziyaret ederek burada gençlerle bir araya geldi. İlk olarak Gençlik Merkezi'ni ziyaret eden ve Gençlik ve Spor İl müdürü Hakan Yüksel'den bilgi aldı, önlüğü giyip atölyeleri gezdi. Bakan Kasapoğlu daha sonra Sporcu Fabrikası Terası'nda yatırımlar ve çalışmalar hakkında brifing aldı.

BEÜ HAVUZU İÇİN REKTÖRE TALİMAT VERDİ
Zonguldaklı gençlerin BEÜ'ne ait havuzundan yararlanamaması nedeniyle gelen talep üzerine Bakan Kasapoğlu BEÜ Rektörü Prof.Dr. Mustafa Çufalı'yı yanına çağırarak havuzdan gençlerin ücretsiz yararlanması konusunda talimat verdi. Bakan Kasapoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e konuyu takip etmesini istedi.

KARAELMAS KEMAL KÖKSAL STADI'NI İNCELEDİ
Bakan Kasapoğlu brifingin ardından ise Sporcu Fabrikası çatısı terasından Karaelmas Kemal Köksal Stadı hakkında bilgi aldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel stadın tehlike arz eden duvarları için Bakan Kasapoğlu'na bilgi verdi. Duvarlar için kısa sürede ihaleye çıkılarak duvarlar yeniden yapılacak.