Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden Kozlu Belediyespor ile Amatör Süper Lig şampiyonu Devrek Belediyespor arasında 22 Nisan Cumartesi günü Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda oynanacak baraj maçı öncesinde her iki takımda idman temposunu artırdı, maç gününü bekliyor.

SADIKLAR, FUTBOLCULARINA GÜVENİYOR

Kozlu Belediyespor Antrenörü Erkan Sadıklar baraj maçı öncesinde U-19 liginde Zonguldak şampiyonu lan genç futbolcularına güveniyor. Çalışmalarını hem fizik kondisyon, hem de teknik taktik olarak sürdürdüklerini belirten Kozlu Belediyespor'da antrenör Erkan Sadıklar "Aslanlarıma güveniyorum. Devrek Belediyespor karşısında etkili bir Kozlu Belediyespor izlettireceğiz" dedi.

DEVREK DAHA STRESLİ ÇIKACAK

Kozlu Belediyespor Antrenörü Erkan Sadıklar "Bizim takımımız genç futbolculardan kurulu. Kaybetselerde bu çocukların önünde daha yıllar var. Bu futbol kazanırız da kaybederiz de. Ancak Kozlu Belediyespor olarak BAL'da kalmak için terimizin son damlasına kadar savaşacağız. Devrek Belediyespor çok büyük yatırımlar yaptı. Onların kaybedecekleri çok daha fazla. Sahaya bizden daha stresli çıkacaklar. Bizim tek hedefimiz kazanıp BAL'da kalmak" dedi.

BUGÜNE KADAR ÇOK BARAJ MAÇI OYNADIK

Sadıklar "Kozlu Belediyespor olarak A takımda futbolcular takımdan ayrıldı. Ancak biz bugüne kadar çok baraj maçı oynadık ve aynı bu sezonki gibi baraj maçı öncesinde oyuncular gidip-gelme olayları yaşandı. Bir çoğundan da galip ayrıldı. Ben futbolcularıma güveniyorum. Neler yapabileceklerini ve yeteneklerini biliyorum. Rakibimiz Devrek Belediyespor'a da karşılaşmada başarılar diliyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi