Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Gelikspor'da dün akşam saatlerinde antrenör Erol Demir'in istifası camiada şok etkisi yaratmıştı.

Amatör Süper Ligde 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik alarak 16 puanla liderlik koltuğunda bulunan Gelikspor'da gözler yeni teknik adama çevrildi.

BAŞKAN BURHAN SEZGİN'DEN FLAŞ AÇIKLAMA

Şampiyonluk yolunda önemli bir kayıp yaşayan Gelikspor'da Belediye Başkanı ve aynı zamanda kulüp başkanı Burhan Sezgin istifaya açıklık getirerek "Biz Erol abiyle konuşup anlaşarak ayrıldık. Bize iş adamlarından sezon başında oluşumla ilgili verilen sözler vardı. Bunlar yerine gelmedi. Bizde kendi yağımızla kayvuruluyoruz. Erol hocamız mutsuzdu ve kendisi bırakmak istediğini söyledi. Bize çok iyi bir takım bıraktı. Erol hocam bizi bundan sonra da yalnız bırakmayacaktır. Maçlarımıza gelip destek verecektir" dedi.

"TAKIMI SAHAYA BEN ÇIKARACAĞIM KULÜBEDE OLACAĞIM"

Gelik Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı olan Burhan Sezgin "Benim de futbolculuk tecrübelerim var. Gelikspor'un her kademesinde görev aldım. Hem futbolculuk hem de teknik adam olarak. Takımı hafta içinde Can Yarımbaş idman yaptıracak. Ancak soyunma odasında kadroyu ben belirleyip teknik taktik olarak son kararı ben vereceğim. Maçlarda kulübede olacağım. Tecrübelerimizi bu kez kulübede sahaya yansıtacağım. Biz iyi bir ekibiz ve ligi en üst düzeyde bitirmek istiyoruz. Belki yeni bir antrenör de bulabiliriz. Bu süreci böyle geçireceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi