2017-2018 futbol sezonunda 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Zonguldakspor dış transferde Erzurumspor'un kaptanı Ferit Erişçi gündeme geldi. İki yıldır Erzurumspor'un şampiyon olmasında büyük başarısı olan Ferit Erişçi 'nin sözleşmesi bu yıl sona ermişti. Erzurumspor Kemal Kılıç yönetiminde iç transferde 16 Haziran'da Erişçi' nin sözleşmesini uzatmıştı fakat Kemal Kılıçla yollarını ayıran Dadaşlar teknik direktörlük koltuğuna Osman Özköylü' yü getirince Özköylü'nün kadro planlanmasında düşünmediği Ferit Erişçi ile yolların ayrılmasını istemişti. Buna karşılık Erzurumspor yönetimi Ferit Erişçi'nin bugün sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti.

İSTİKRARIYLA ÖN PLANDA

Sağ kanat oyunucusu olan Erişçi gerektiğinde sağ bek mevkiinde de oynayabiliyor.Turan Yılmaz'la yollarını ayıran Elmas Turan Yılmaz'ın boşluğunu Erişçiyle doldurmayı planlıyor. Erzurumspor taraftarının sevgilisi haline gelen Erişçi oynadığı maç sayısıyla da parmak ısıttırıyor. Erzurumspor'da iki yılda 71 maçta oynadı. Bu maçlarda başarılı performans sergileyen Erişçi Erzurumspor'la yollarını ayırınca birçok takımın transfer listesinde girdi. Bu sene Erzurumspor'da 36 maçta 2922 dk süre alan Erişçi bu maçlarda 2 gol atma başarısı gösterdi.

11 YILLIK KARİYERİ'NDE BİRÇOK TAKIMDA TER DÖKTÜ

30 yaşında olan Erişçi 11 yıllık kariyerinde birçok takımda oynadı. 2006 yılında profosyonel futbol hayatına başlayan Erişçi, Yalovaspor , Tarsus İdman Yurdu , Bözüyükspor, Körfez Futbol Kulubü ( Kocaeli Birlikspor), İnegölspor, Turgutluspor, Keçiörengücü ve son olarakda Erzurumspor'un başarısı için ter döken Erişçi kariyerinde 296 maçta forma giydi. Bu maçlarda 40 gol atıp 61 sarı kart ve 4 kırmızı kart gördü.

TALİPLİLERİ ÇOK

Ferit'in bugün itibariyle sözleşmesini fesh etmesinden sonra 2.Lig ve TFF 1.Lig'den teklifler aldığı öğrenilirken özellikle TFF 1.Ligden bir takımla görüştüğü,anlaşılamaması halinde Zonguldakspor'la masaya oturacağı öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi