Bu başarıyı takım oyununa ve esnafın aldığı kredileri zamanında ödemesine bağlayan Kandemir; "Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi son yıllarda büyük bir aşama kaydetti. Tabi ki bunda Yönetim ve Denetim Kurulumuzun ahenkli, birbirine tam güveni olan ve samimi bir biçimde çalışmasıdır. Ayrıca Halk Bankası Çaycuma Şube Müdürü ve personeli bizdeki bu gayreti izlerken takim oyununa da ortak olmuştur.

Hazine Destekli İşletme Kredilerimizi Halk Bankası aracılığıyla kullandırıyorduk. Bu çalışmalarımız Halk Bankası Genel Müdürlüğü ve Merkez Birliğimizin dikkatini çekmiştir. Elbette ki Hazine Destekli İşletme Kredilerinin imkanlarını iyi analiz eden esnaf ve sanatkarlarımız aldıkları kredileri zamanında ödeme yapmaları bunlara hep etken olmuştur.

Bunun sonucu olarak, Temmuz 2017 ayından itibaren artik Çaycuma esnafımız Kooperatifimiz aracılığı ile Halk Bankası'ndan kullandığı kredilerde üst limit olan firma başına 150 bin liraya kadar kredi kullanabileceklerdir. Bu vesile ile Bölge Birliğimize bağlı Esnaf ve Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifleri içinde yüksek miktarda kredi kullandırmanın haklı gururunu da yaşamaktayız. Bu gururu kazanmamıza yardımcı olmaları nedeniyle Çaycuma esnafı için çalışan yüksek miktarda kredi kullanmamıza vesile olan Halk Bankası Çaycuma Şube Müdürü ve şube çalışanlarına teşekkür ederiz. Çaycuma ilçemiz ve bağlı beldelerde Esnaf ve Sanatkarlık hayatlarını sürdüren üyelerimizin bu kredilerden ihtiyaçları dahilinde en iyi şekilde yararlanmalarını bekliyoruz.

Her zaman olduğu gibi Esnaf ve Sanatkarlar Odamız ve Kredi Kefalet Kooperatifimiz esnafımızın yanındadır. Bu vesile ile çalışan üreten esnaf ve sanatkarımıza hayırlı işler bol kazançlar dileriz"dedi.

Editör: Pusula Gazetesi