0-6 yaş grubu çocukların barındığı Gözde Birsöz Çocuk Yuvası&8217;nda kalan bir grup kimsesiz çocuk Vali İsa Küçük&8217;e bayram ziyareti yaptı. Vali Küçük minik misafirlerini eşi Emine Küçük ile birlikte Aladağ Mahallesi&8217;ndeki Vali Konağı&8217;nda ağırladı. Vali Yardımcısı Ali Akça ve Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız&8217;ın da hazır bulunduğu ziyaret sırasında çocuklara Sosyal Hizmetler İl Müdürü Adem Karameşe ve Çocuk Yuvası görevlisi bakıcı anneler eşlik etti. Vali Küçük ve eşi küçük konuklarına büyük ilgi gösterdi.



Kapıda karşılayıp uğurladılar



Ziyarette çocuklarla yakından ilgilenen Vali Küçük ve eşi Emine Küçük, onlarla oyunlar oynayıp sohbetler yaptı. Kimsesiz çocukların manevi anne ve babası olarak onlara şefkatle yaklaşan Vali Küçük ve eşi Emine Küçük, küçük konuklarına pasta ve meyve suyu ikram etti. Ziyaret sırasında Çocuk Yuvası personeliyle de bayramlaşan Vali Küçük ve eşi ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, çocuklara teşekkür etti. Konuklarını kapıda karşılayan Vali Küçük ve eşi uğurlamayı da kapıya kadar çıkarak yaptı.



Güzel bir gün geçirdiler


Bayramın birinci günü gerçekleşen ziyarette çocuklara üzerinde &8220;Bayramınız kutlu olsun&8221; yazılı pasta ile çeşitli hediyeler verildi. Vali Küçük ve eşi resim yapmaya ilgi duyan Sedef isimli çocukla bu konuda sohbet etti. Vali Küçük, Sedef&8217;in resme olan ilgisinden dolayı yuvaya bir de tablo hediye etti. Üzerinde karlı bir kış gününde beyaza bürünmüş dağlarla dere ve ördeğin resmedildiği tabloyu çok beğenen Sedef, Vali Küçük&8217;e hediyesinden dolayı teşekkür etti. Vali Konağı&8217;nda mutlu bir gün geçiren çocuklar güzel anılarla yuvaya döndü
Editör: Pusula Gazetesi