Karaelmas Mahallesi Marangoz Ahmet Caddesi´nde oturan Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü 3. sınıf öğrencisi Onur Akyüz, geçen pazar sabahı, "Dershaneye gidiyorum" diyerek evden ayrıldı. Kent merkezinde bir internet kafeye uğrayan Onur, daha sonra dershaneye gitti. Öğretmenlerinden izin alıp derse girmeden dershaneden ayrılan Onur kayıplara karıştı. Akşam çocuklarının eve gelmemesi üzerine şüphelenen Akyüz ailesi durumu polise bildirdi. 4 gündür tüm yakınlarını arayan, Onur´un gidebileceği her yere bakan aile çocuklarını bulamadı.



Türkiye Taşkömürü Kurumu´ndan (TTK) emekli 47 yaşındaki Fehmi Akyüz, okulların açılmasına bir gün kala oğlunun kaybolduğunu belirterek, "Kaybolduğu gün saat 12.30´da internet kafeden çıkarken bir arkadaşı görmüş. Daha sonra dershaneye giderek öğretmeninden izin almış. Kendisinden bir daha haber alamadık. Gecemiz gündüzümüz kalmadı. Oğlumu gidebileceği her yerde aradık, bulamadık. Karakola ve savcılığa giderek kayıp başvurusunda bulundum" dedi.



Oğlunun okuyup elektrik mühendisi olmak istediğini anlatan Fehmi Akyüz, "Hayatından endişe ediyorum. Onu görenler veya yerini bilenler varsa en yakın polis merkezine bildirsinler" diyerek gözyaşı döktü.



Editör: Pusula Gazetesi