Bolu'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Devrek Belediyesi çalışanlarından 36 yaşındaki Hüseyin Basan, son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

2006 yılında Devrek Belediyesi’nde işe başlayan Hüseyin Basan, o tarihten bu yana Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapıyordu. Evli ve bir kız çocuk babası olan Basan için Devrek Belediyesi tarafından tören düzenlendi. Törende bir konuşma yapan Devrek Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Recep Civelek, “Acımız çok büyük. Değerli mesai arkadaşımız, kardeşimiz Hüseyin Basan’ı, genç yaşta elim bir kaza sonucu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kardeşimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, biz mesai arkadaşlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.

Hüseyin Basan’ın cenazesi, belediye hizmet binası önünde düzenlenen törenin ardından ikindi vakti kılınan cenaze namazından sonra Karakoçlu Köyü Merkez Mahallesi’nde bulunan aile mezarlığında sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

OLAY…

Bolu’da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin orta refüje çarparak takla atması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, biri çocuk, 2 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, kaza geçtiğimiz Cuma günü saat 15.00’da D-100 karayolunun Avşar Köyü kavşağında meydana geldi. Bolu’dan Zonguldak’ın Devrek ilçesine giden 36 yaşındaki Hüseyin Basan yönetimindeki 67 NH 237 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarparak takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Hüseyin Basan olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan sürücünün eşi Elif Basan ve 2 yaşındaki kızı Asya Basan da yaralandı. Yaralılar, 112 ekipleri tarafından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’nde tedavi altına alındı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Editör: Pusula Gazetesi