Türkiye ve Dünya´da lider ısıtma sistemleri üreticisi olmayı hedef edinen ve bu hedef doğrultusunda her geçen gün gücüne güç katan, Dünyanın 52 ülkesine ihracat yapan havlupan ve radyatör devi EMKO Isıtma Sistemleri’nin Trakya Bayileri Zonguldak’ta bir araya geldi. EMKO Isıtma Sistemleri’nin bağlı olduğu Arı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay ve şirket yöneticileri, Trakya bölgesi bayileri ile Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde Bakacakkadı Beldesi’nde bulunan EMKO tesislerinde bir araya gelerek bayilere yemek verildi. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı toplantıda, bayiler fabrikayı gezerek bilgi aldı. Kombi üretimine girmeye hazırlanan ve bu yolda da dünya devi olmayı kendisine hedef edinen EMKO Isı Sistemleri, üretilecek olan kombileri bayilerine tanıttı.

GÜNAY: ‘EN KALİTELİ ŞEKİLDE HİZMET VERECEĞİZ’

Hem bayilere hem de müşterilerine en iyi hizmeti vermek istediklerini belirten Arı şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay, “Trakya bölgesinde bulunan bayilerimizi burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Biz EMKO Isı Sistemleri olarak her geçen gün ileriye gitmeyi kendimize hedef edinmiş bir şirketiz. Bu nedenle bugün bayilerimiz ile bir aradayız. Fabrikamızı gezerek bizim varsa eksiklerimizi anlatacaklar. Biz de EMKO Isı Sistemleri olarak eksikliklerimizi gidererek en kaliteli şekilde hem bayilerimize hem de müşterilerimize hizmet vereceğiz. Kar marjının düşük, rekabetin yüksek olduğu bir sektörde iş yapmaya çalışıyoruz. Bu nedenle profesyonelliğimiz ve kaliteli ürünlerimizle bu pazarda ön plana çıkmaya devam edebiliriz” dedi.

GÜVEN: “EN ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİMİZDEN BİRİSİ DE 24 SAAT SERVİS HİZMETİ SUNABİLMEMİZ OLACAKTIR”

Trakya bölgesi bayilerine üretilecek olan kombiler hakkında EMKO Isı Sistemleri’nin Danışman Firma Yetkilisi Şevket Güven tarafından slayt eşliğinde sunum yapıldı. Üretilecek olan kombilerin, kombide dünya devi olarak gösterilen markalar ile eş değer olacağına vurgu yapan Güven, “Üretim aşamasında önceliğimiz her zaman kalitedir. En kaliteli ürünleri kullanarak en kaliteli kombileri üreteceğiz. En önemli özelliklerimizden birisi de 24 saat servis hizmeti sunabilmemiz olacaktır. Müşterilerimize özellikle büyük şehirlerde 24 saat servis imkanı sunmamız bizi daha tercih edilebilir hale getirecektir. Kombilerimiz tamamen dijital ekranlardan oluşan ürünler olacak” şeklinde bayileri bilgilendirdi. Bayilerin talepleri, yaşanan sorunlar masaya yatırılarak, önerileri dinlendi. Kombilerin nasıl olacağı, boyutları ve hangi malzemelerin kullanılacağı bayilerle paylaşıldı. Bayiler, Şevket Güven tarafından soru ve cevap şeklinde EMKO Isı Sistemleri hakkında bilgilendirildi.

Projesi hazırlanan kombiler ile ilgili görüşlerini bildiren bayiler, “EMKO Isı Sistemleri tarafından hazırlanan kombiler, şu anda piyasada bulunan ve en kaliteli olarak tabir edilen kombiler ile rahatça yarışabilecek kalitede kombiler. Biz bayiler olarak üründen memnun kaldık” şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi