Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca, Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD)yi ziyaret ederek 23 Şubat 1 Mart tarihleri arasında kutlanmakta olan “Vergi Haftası” ile ilgili bilgiler verdi.

Başkan Kazım Karaca’yı KGD yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav ile Başkan Yardımcısı Mustafa Emen karşıladı. Başkan Osman Sav’a çiçek takdim ederek jest yapan Vergi Dairesi Başkanı Kazım Karaca ziyareti hakkında yaptığı konuşmada, “Vergi haftasını kutluyoruz, bu konu hakkındaki yaptığımız çalışmaları basından da takip ettiğiniz üzere vatandaşlar vergi mükellefleri ve gençlerimizden vergi bilincini oluşturmayı yönelik bir takım çalışmalar yapıyoruz. Sizlere de bu anlamda önemli görevler düşüyor öyle değerlendiriyoruz. Sizlerde bu hafta dolayısıyla yapacağımız çalışmalarda ve bundan sonraki faaliyetlerde destek beklediğimiz için bu anlamda sizi ziyaret etmek istedik. Ben tekrar vergi haftanızı kutluyorum, başarılar iyi çalışmalar diliyorum” dedi.

Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Sav da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Sayın başkanım öncelikle hoş geldiniz, her sene bu hafta dolayısıyla çok yoğun bir program uyguluyorsunuz, bu ziyaretler çok önemli bunu önemsiyorum, vergi vermeyi tatlı hale getiriyorsunuz. Anladığım kadarıyla bu hükümetin bir uygulaması vergi vermenin önemini karşılıklı diyaloglarla aşılabileceğini gösteriyorsunuz ben bu anlamda çok önemsiyorum gerçekten başarılar diliyorum. Zonguldak’ımız değişik sıkıntılardan geçiyor malum kömürcülerin sıkıntıları var, şehre yansıyor, umarım eskiye nazaran çok daha fazla vergi alırsınız. Eskiye nazaran Vergi rekortmenlerimiz artar, inşallah devletimize çok daha destek veririz bu anlamda. Vergilerimiz arttıkça devletimiz kalkınır yatırımlarda daha çok gelir diye düşünüyoruz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi