MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Merkez İlçe Başkanı Okan Doğramacı, Belediye Meclis Üyesi Mevlüde Yalçıner, Kadın Kolları ve partililerden oluşan heyeti, Dernek Başkanı Çetin Terzioğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

AYAN: “ZONGULDAK HALKININ ADAYIMIZA DESTEK VERMESİNİ İSTİYORUZ”

MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, ziyarette yaptığı konuşmada, 6 partinin cumhurbaşkanı adayları Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istediğini belirterek, “Son çıkan Maden Yasası’yla ilgili Zonguldak’ta taşeronda çalışan arkadaşlarımız ciddi manada sıkıntıya girdi. Yasanın içinde bulunan çalışma saatlerinden dolayı taşkömürü sektöründe bir sıkıntı yaşanacağı görülüyor. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Zonguldak’a yaptığı iyi bir şey yok. Yapmış olduğu yasal düzenlemeler ve yönetmeliklerin aslında Zonguldak’ın kapanma, kaybolma ve daralma sürecini devam ettiren bir politika olarak görüyoruz. Şu an ki önceliğimiz cumhurbaşkanı adayımızın Zonguldak’ta en az yüzde 60’lara varan oyla seçilmesi için gayret ediyoruz. Bir tek tarafını açıklamayan Saadet Partisi kaldı. Saadet Partisi’nin de bu kervana katılacağını umut ediyoruz. Zonguldak halkının da cumhurbaşkanı adayımıza destek vermesini istiyoruz” dedi.

TERZİOĞLU: “SEÇİMLERDE YÖNETİM OLARAK ALDIĞIMIZ KARARA GÖRE HAREKET EDİYORUZ”

Zonguldak Diyabet Diyaliz ve Kronik Hastalar Derneği Başkanı Çetin Terzioğlu ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Zonguldak’taki seçimler konusunda dernek olarak duyarlı bir derneğiz. Kararlarımızı Yönetim Kurulu olarak alırız. Yönetim olarak aldığımız kararları hepimiz birlikte hareket ediyoruz” diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi