KAAN DEMİR’DAN MESAJ VAR

Kırmızı-Lacivertlilerde geçtiğimiz sezon takım kaptanlığı yapan Kaan Demircan, önümüzdeki sezon takımda kalıp kalmayacağı konusuna sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla açıklık geçirdi.

Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için transfer çalışmalarına başlayan Zonguldak Kömürspor Yönetiminin şuana kadar görüşme yapmadığı Kaan Demircan, herkesin merakla beklediği konuyla ilgili konuştu.

Zonguldak Kömürspor’da başarılı bir sezon geçiren ve 26 maçta 1925 dakika süre alarak 7 gole imza atan Kaan Demircan, sosyal medyadan yayınladığı mesajında gelecek sezon Kırmızı-Lacivertli kulüpte kalmayacağının sinyallerini verdi.

KULÜPTE BAĞLANTIM KALMAMIŞTIR

Sezonun bitmesinin ardından Kırmızı-Lacivertli kulüpte devam edip etmeyeceği konusunda ki sorulara Kaan Demircan yanıt verdi.

Demircan, sosyal medya üzerinden açıklamasında şu görüşlere yer verdi, “Çok sorulan soruya cevap verme gereği hissederek açıklama yapma zorunluluğu hissettim.

Zonguldak Kömürspor Kulübüyle bağlantım kalmamıştır bundan sonra alacağım kararların için herkesten saygı bekliyorum. Zonguldak Kömürspor’a emek veren herkes özellikle taraftar ağabey ve kardeşlerimiz haklarını helal etsin ilerleyen günlerde konuyla ilgili daha derin bir açıklama olacaktır” dedi.

TARAFTAR KAAN’A SAHİP ÇIKTI

Zonguldak Kömürsporlu taraftarlar Kaan Demircan’ın açıklamasına destek verirken şu görüşlere yer verdiler;

10´suz olmaz deriz ya işte sende Zonguldakspor için öylesin kaptan bu karar tekrar gözden geçirilirse belki daha hayırlı olacak. Olmasa da sen yine 10 numarasın kaptan..

Yolun açık olsun inşallah bir gün Zonguldaksporla yolun tekrar kesişir hakkını helal et büyük kaptan.

Kaptan bu takim şampiyonluğu kaybetti taraftar yıkıldı. Şimdi futbolcusunu kaptanını kaybediyor bu taraftar bir kez daha yıkıldı. yönetim taraftarın sesini dinle.

Editör: Pusula Gazetesi