KÖMÜRSPOR’DA TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞLARI

Şampiyonluğu son maçta kaçıran Zonguldak Kömürspor, yeni çalıştırıcı arayışlarına başladı. Bu konuda yerli isimlere şans verecek kırmızı-lacivertli yönetimin gündeminde Asmaspor’un 54 yaşındaki deneyimli Antrenörü Cahit Terzi bulunuyor.

Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğu son maçta kaçıran Zonguldak Kömürspor şoku üzerinden atmaya çalışırken diğer yandan yeni sezon öncesi yapılanma sürecine girdi. İlk olarak Teknik Direktör Raşit Çalık ile yollarını ayıran kırmızı-lacivertli yönetim, yeni sezonda takımı emanet edeceği antrenör arayışına başladı.

Antrenör arayışları için kolları sıvayan Zonguldak Kömürspor’da Cahit Terzi sesleri… Yeni sezonda güçlü bir Zonguldak Kömürspor için önelcikle antrenör sorununu halledecek kırmızı-lacivertli yönetim arayışlarını hızlandırdı. Takımın başına getirilecek isim konusunda alternatifli bir liste oluşturan yönetim, bu isimlerin yerli olması konusunda ısrarlı. Büyük bir olasılıkla yerli bir hoca ile önümüzdeki sezona girecek ve listesinde birkaç isim bulunan Zonguldak Kömürspor’da Asmaspor’un tecrübeli çalıştırıcı Cahit Terzi isminin öne çıktığı öğrenildi. Cahit Terzi ismin ağır bastığı listede yerli isimlerin bulunduğu öğrenildi. Bu isimler arasında Volkan Yayın ve Ahmet Kaya gibi tecrübeli bir başka isimler de bulunuyor.

KIRMIZI-LACİVERTLİ EKİBİ 2 KEZ ÇALIŞTIRDI

Zonguldak futbol camiasının yakından tanıdığı isim olan Cahit Terzi kırmızı-lacivertli takıma hiçte yabancı değil. Başta Zonguldak olmak üzere çeşitli takımlarda önemli görevler alan tecrübeli antrenör Cahit Terzi, daha önce 2 kez Zonguldak Kömürspor’u çalıştırdı.

1996 yılında Antrenörlük kariyerine Kilimli Belediyespor ile başlayan Cahit Terzi, Ereğli Belediyespor, Çaycumaspor, Zonguldakspor, Fatsa Belediyespor ve son olarak Asmaspor’u çalıştırmış ve kırmızı-siyahlı takımda Zonguldak Süper Amatör Lig şampiyonluğu yaşadı.

TERZİ’NİN GÖREVE GELMESİ HALİNDE İŞTE EKİBİ!

Cahit Terzi ile anlaşılması halinde yardımcıları konusunda iki isim ön plana çıkıyor. 2009-2010 sezonun kırmızı-lacivertli takımı çalıştıran Cahit Terzi’nin o dönem yardımcılığını genç antrenör Serkan Bankoğlu yapmıştı. Asmaspor da ise, Birol Yılmaz, Terzinin yardımcısı olarak görev almıştı. Cahit Terzi’nin Kömürspor macerasının başlaması halinde yardımcılarının bu iki isim olması kuvvetle ihtimal olarak gözüküyor.

Editör: Pusula Gazetesi