Türk Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıldönümü kapsamında Zonguldak Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak ve beraberindekiler, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti.
Türk Polis Teşkilatı’nın 168. kuruluş yıldönümü çerçevesinde Zonguldak Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak ve beraberindekiler, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret ederek, çiçek takdim etti.
Ziyarette konuşma yapan Zonguldak Emniyet Müdürü Metin Seyfi Sazak, “Zonguldak Emniyet Müdürlüğü olarak görevlerimizde ve teşkilatımızın sorunlarında bizlere göstermiş olduğunuz destek ve yardımlarınız için sizlere şükranlarımızı arz ediyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız ise “Polis Teşkilatımızın 168. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum. Göstermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı tebrik ediyorum. Hayatını kaybeden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Polis Teşkilatı mensuplarımız iyi ki varlar. Onlar var oldukça ülkemizdeki insanlar huzur ve mutluluk içerisinde yaşayacaklar. Allah yar ve yardımcınız olsun” diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi