ZONGULDAK’TA 14 YAŞ HAFTA SONU TURNUVASI BAŞLIYOR

Tenis sporunda şehrimizin 62 yıldır öncüsü ve gururu olan Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü bir organizasyona daha imza atıyor.

Türkiye Tenis Federasyonunun düzenlediği tenis turnuvaları arasında olan Türkiye 14 Yaş Hafta sonu Tenis Turnuvası 28-31 Mart 2013 tarihlerinde Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü tarafından gerçekleştirilecektir. Türkiye’nin çeşitli illerinden şehrimize gelecek tenisçilerin 4 gün boyunca mücadele edeceği turnuvaya 38 Erkek 32 Bayan tenisçi katılacaktır. Katılan tenisçilerin Genel Klasman puanlarını etkileyen turnuva maçlarının oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyor.

Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü İkinci Başkanı Rahmi Üder yaptığı açıklamada, Federasyonun önemli organizasyonlarından birine ev sahipliği yapacaklarını tüm tenis severleri maçlarını izlemeye davet etti.

ZONGULDAK’I 11 SPORCU TEMSİL EDECEK

Turnuvada Zonguldak’ı toplam 11 sporcu temsil edecek. Zonguldak’tan bayanlarda ferdi olarak Çağla Yavuz Ferdi, Elif Ceren Güvenç, Tuana Eşgi, Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü’nden Nehir Üder, Sinem Özel, erkeklerde ise Zonguldak Tenis Deniz Spor Kulübü’nden Baturay Baran Batur, Engincan Devran, Tuna Alp Can Caner Parim, ferdi olarak Berke Çömeten, Ege Selçuk Memişoğlu, Tunc Alp Tuncel katılacak.

Editör: Pusula Gazetesi