Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Merkez Atölyesi önünde yapılan EnerjiSa elektrik hattı ile kanalizasyon ve arıtma yapımı sonrası yol düzeltme çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Muharrem Akdemir, yetkilerden çalışmalarla alakalı detaylı bilgi alarak, çalışmaların bir an önce bitirilmesini istedi.

Akdemir, çalışmalarla alakalı bir bilgilendirmede bulunarak, &[#]8220;Buranın yolunu trafiğe kapattık ki, çalışmalar daha hızlı ilerlesin. Burada EnerjiSa&[#]8217;nın çalışması, ana hatları döşeme işlemi var. Hem de eksik kalan çöken yerleri tamir ve tadilat işi var. O nedenle burada &[#]8216;rahat çalışalım&[#]8217; diye, sıkıntı yaşanmaması adına trafiğe kapattık. İşçilerimiz ve makineler rahat bir şekilde çalışıyor. En kısa zamanda halkımızın hizmetine sunmuş olacağız. Özellikle bu noktadan başladık. Merkez çünkü anayol, daha sonra mahallelerimizdeki çalışmalara devam edeceğiz. Hızlı bir şekilde devam edeceğiz&[#]8221; dedi.

AKDEMİR, KIZLAR PLAJI&[#]8217;NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Başkan Muharrem Akdemir, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü altında bulunan ve halk arasında &[#]8220;Kızlar Plajı&[#]8221; olarak adlandırılan yere giderek, incelemelerde bulundu.

Plajda bulunan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akdemir, eksiklerin giderilmesi için çalışmaların yapılacağını ifade etti. Yol sorunu ve kaya parçalarıyla alakalı sorunları bildiren vatandaşlar evlerine yakın oldukları için burayı tercih ettiklerini ifade ettiler.

Başkan Akdemir, plajın en kısa sürede iyileştirilerek, daha fazla kişinin gelmesini sağlayacaklarını ifade etti.
Editör: Pusula Gazetesi