Erdemir ve Türk Metal ile kavgasına yeni bir boyut kazandırmak isteyen Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Birleşik Metal İşçileri Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu&[#]8217;nu ağırladı.

Birleşik Metal İşçileri Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu 12 Ocak Perşembe günü Karadeniz Ereğli&[#]8217;ye geldi. Serdaroğlu, kentimize gerçekleştirdiği ziyarette Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile de bir araya gelerek bazı konularda fikir alışverişinde bulundu.

Birleşik Metal İşçileri Sendikası Genel Başkanı Adnan Serdaroğlu, sendikanın Örgütlenme Sekreteri Özkan Atar ve Düzce Temsilcisi Telat Çelik ile birlikte Karadeniz Ereğli&[#]8217;ye geldi. 12 Ocak Perşembe günü ilçemize gelen Serdaroğlu, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile de özel bir görüşme yaptı.

Posbıyık-Serdaroğlu görüşmesinde enine boyuna Karadeniz Ereğli ele alındı. Karadeniz Ereğli&[#]8217;nin ekonomik durumu ve son dönem gelişmeleri ile ilgili olarak bilgi alan Serdaroğlu, Belediye Başkanı Halil Posbıyık ile görüşmesinde, örgütünün son dönem sendikal faaliyetleri ve örgütlenme çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Görüşmede Karadeniz Ereğli&[#]8217;nin bugünü ve geleceğine yönelik önemli konular masaya yatırıldı.

Editör: Pusula Gazetesi