AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, beraberinde Karayolları Kastamonu 15. Bölge Müdürü Sami Uyar, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, Çaylıoğlu Belediye Başkanı Rıfat Gültekin, AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk ile birlikte Ereğli Üçköy yol ayrımı, Devrek yol ayrımı ve Ereğli girişindeki bozuk yolda incelemelerde bulundu. Ereğli ve Zonguldak´a kadar yol güzergahının ihalelerinin tamamlandığını, 2012 yılında çalışmalara başlanacağını belirten Uyar, &[#]8220;Zonguldak´a kadar yolların 2A, 2C dediğimiz yerler ihalesi yapılıyor, dolayısıyla Ereğli ve Zonguldak´a kadar ihale edilmemiş hiçbir kesimimiz kalmayacak, önümüzdeki yıllarda da bu çalışmalar başlayacak, inşallah çok rahat ve emniyetli bir şekilde Zonguldak´a ulaşmış olacağız&[#]8221; dedi.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan da, &[#]8220;Karayolları Kastamonu 15. Bölge Müdürü Sami Uyar´a Ereğli ve Alaplı halkı adına çok teşekkür ediyorum. Kendileri değerli vakitlerini ayırarak buraya kadar geldiler. Bizde elimizden geldiği kadar buralarda bölge için hizmet etmeye çalışıyoruz. İnşallah Ereğli, Alaplı ve bölge için daha iyi şeyler yapmaya çalışacağız. Müdürümüze gerekli olan şeyleri söyledik. Üçköy yol ayrımı, Devrek yol ayrımı, Ereğli girişindeki yolun bozukluğu, Alaplı plajlar bölgesindeki sıkıntılar ile ilgili görüşmelerimiz olacak, mantıklı olanları mümkün olduğunca elinden geldiği müddetçe kendileri bizlere yardımcı olacaktır. Ben kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ve Karayolları Kastamonu 15. Bölge Müdürü Sami Uyar, daha sonra Alaplı´ya geçerek buradaki duble yol kapsamında yapılan kavşaklarda incelemelerde bulundu.
Editör: Pusula Gazetesi