Pusula Muhabiri İlknur Çıtlık ile uzun süre sohbet eden Pekince, etkinlikleri hakkında bilgiler verdi. Basınla işbirliği içerisinde olmak için ziyaretlerde bulunduklarını belirten Yıldız Pekince; &[#]8220;Biz Toplum Destekli polis olarak vatandaşımızın sorunları ve eğitimiyle ilgili elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Polis ve basın mensupları her ne kadar birbirinden ayrı olsa da birlik içerisinde hareket etmelidir diye düşünüyorum. Çünkü bizim göremediğimiz birçok şeyi sizler daha yakından görüyorsunuz. Bizlerde sizlere her zaman destek olmak istiyoruz. Her türlü sorununuzda yanınızdayız&[#]8221; şeklinde konuştu.


Pusula Gazetesi Muhabiri İlknur Çıtlık ise, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi.



1 günlük işi 15 gündür bitiremediler



Kozlu Sahil Yolunda bulunan Atık Su Arıtma Tesisi&[#]8217;nin açmış olduğu su kanalı 15 gündür kapatılamadı. Petrol Ofislerinde çalışan vatandaşlar bu durumu rezillik olarak değerlendirirken, Atık Su Arıtma Tesisi ve Zonguldak Belediyesi görevlilerine tepki gösterdiler. Vatandaşlar; &[#]8220;1 günde yapılacak işi 15 gün geçmesine rağmen hala bitiremediler. 3&[#]8211;4 gün havalar güneşliydi ve orada açılan su kanalı nedeniyle toz bulutu altında kaldık. Kendileri de o yoldan geçiyorlar ve bunu görmüyorlar mı? Bu bir rezilliktir. Zonguldak Belediyesi görevlileri dahil buna müdahale etmiyorlar. Çukuru kapattılar diyelim Allah bilir üzerine betonu ne zaman dökerler. Burada hepimiz şikâyetçiyiz. Hem Arıtma Tesisi Yetkililerini hem de Zonguldak Belediyesi görevlilerini işlerinin başına geçmeye davet ediyoruz&[#]8221; diyerek tepkilerini dile getirdiler.


Editör: Pusula Gazetesi