Gazetecilerin gününü kutlamak üzere okul toplantı salonunda bir etkinlik düzenlendi. Gazetecilerin zor şartlar altında çalıştığına şahit olan eğitimciler olarak hazırladıkları yaş pasta ile bu günü, bayram havasında geçirmesini dilediklerini belirten Özel ufuk Koleji Müdürü Gökhan Altıntaş, "Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ederiz. Biz bu günde sizlerle bir arada olmak istedik. Çünkü her türlü etkinlikte, kutlamada, önemli gün ve gecede sizleri yanımızda bulduk. Sizin bir gününüz olduğunda da biz, sizlerin bu mutlu gününü paylaşmak istedik" dedi.


Ufuk Koleji yetkililerine teşekkür eden Karaelmas Gazeteciler Derneği Başkanı Atilla Öksüz de şunları söyledi: "Kolejde müdürler değişiyor; ama biz gazetecilere yapılan jestler değişmiyor. Dolayısıyla bu güzel ve anlamlı diyalog devam ediyor. Bizi düşünüp böyle etkinlik düzenlediğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz."


Gazeteciler, mesleki tecrübelerinin yanı sıra geçmiş dönemde başlarından geçen ilginç olayları ve gazetecilik mesleğini seçme nedenlerini konuşarak keyifli bir sohbet yaptılar. Okul Müdürü Altıntaş, etkinliğe katılan gazetecilere, günün anlam ve önemine binaen lazer ışıklı özel bir kalem hediye etti.

Editör: Pusula Gazetesi