2019-2020 futbol sezonunda Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper ligde şampiyonluk yarısı üç takım arasında büyük bir mücadeleye sahne oluyor. İlk yarının sona ermesiyle 26 puanla Kilimli Belediyespor lider, 25 puanla Alaplı Belediyespor ikinci ve yine 25 puan ve averajla Gelikspor üçüncü sırada bulunuyor.
Devre arası transfer döneminde takımlarına yapacakları takviyelerle daha da güçlenip şampiyonluk yolunda önemli avantaj sağlamak isteyen lider Kilimli Belediyespor ile ikinci sıradaki Alaplı Belediyespor santrafor Murat Karaağaç için büyük bir rekabet içine girdi.
YUNANİSTAN 3. LİG'DE DE OYNADI
1998 Diyarbakır doğumlu olan genç santrafor Yunanistan 3.liginde de forma giydi. Bu sezon Diyarbakır Mazıdağı Fosfatspor forması giyen oyuncu daha önce Bursa Süper Amatör Lig de gol kralı oldu.
Kilimli Belediyespor ve Alaplı Belediyespor bu futbolcuyu kadrolarına dahil edebilmek için futbolcu ile görüşerek ikna etmeye çalışıyor. Golcü Murat Karağaç'ın ise karar aşamasına gelirken, hangi takımı tercih edeceği merak konusu
Ereğli'de dostları bulunan Karaağaç'ın bu sebeple tercihini Alaplı'dan yana kullanacağı tahmin ediliyor.
Transferi gündemde olan Murat Karaağaç aynı zamanda Zonguldak Ereğli Spor Başkanvekili Kaan Kocaman'ın da eski sporcusu.
Güçlü fiziği ve golcü özelliği ile ön plana çıkan Murat'ın bugün veya yarın son kararını vermesi bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi