Zonguldak'ta geçen 17 Şubatta Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy'un kardeşi Murat Kıransoy kestiği ağaçla ile birlikte yere düşerek kafasından ağır şekilde yaralanmıştı. Uzun süredir Ankara'da tedavi gören Murat Kıransoy yaşam savaşını kaybetti.

Olay 17 Şubat 2019 tarihinde Dilaver Mahallesi Sınır Sokakta meydana geldi. İddiaya göre, elektrik teknisyeni Murat Kıransoy evlerinin önünde bulunan ağaçları kestiği esnada kestiği ağaç ile birlikte yere düşerek ağır yaralandı. Kafasının üzerine düşen ağaç ile yaralanan Murat Kıransoy, yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Murat Kıransoy, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Merkezine kaldırılarak tedavi altına alındı.

ANKARA'YA SEVK EDİLMİŞTİ

Durumu ağır olan Murat Kıransoy, Zonguldak'tan tedavisi için Ankara'ya sevk edilerek tedavi altına alınmıştı. Yaklaşık 2 aydır tedavi gören ve durumu ağır olan Murat Kıransoy yaşam savaşını kaybetti. Kıransoy'un cenaze programı ile ilgili açıklama şu ana kadar yapılmadı. Pusula Gazetesi oalrak Murat Kıransoy'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

Editör: Pusula Gazetesi