-ÖZEL İÇERİK-

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, belediye başkan adayları Ömer Selim Alan'a destek vermek için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bir çok bakanın kente geldiğini ifade etti.

Bu ziyaretlerle Alan'ın elinin güçlendiğini belirten Uçar "Zonguldak için çok önemli bir şans olarak görüyoruz biz bunu. Kaybettiğini hayal bile etmek istemiyorum" dedi.

Uçar, Alan'a büyük sorumluluklar düştüğünü belirterek şöyle konuştu;

"Bakanlarımızın buraya gelmesi belediye başkan adayı arkadaşımızın da elini güçlendiriyor. Yapmış olduğu projelerin hayata geçirilmesi için, belediye başkanlığı makamına oturduğunda ilgililer ve yetkililer ile yapacağı temaslar, alacağı destekler açısından çok önemli görüyorum. Cumhurbaşkanımız buraya geldiğinde projelerin arkasındayız dedi. Zonguldak için çok önemli bir şans olarak görüyoruz biz bunu. Kaybettiğini hayal bile etmek istemiyorum; şehri yöneten basiretsiz, beceriksiz, dikkatsiz ellere kalması proje bile yapamayan elle kalması Zonguldak'ın bir 10 yılını daha heba edecek. Ömer Selim Alan'a da çok büyük sorumluluklar ve yükümlülükler düşüyor. Lanse ettiği projeler için de çok çaba sarf etmesi gerekiyor, çaba sarf etmemiz gerekiyor. Bu anlamda cumhurbaşkanımızın ve bakanlarımızın gelmesi bizim elimizi güçlendirdi."

Editör: Pusula Gazetesi