Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Gökçebey ve Bakacakkadı Belediye Başkan Adayları'nı tanıttı. İlçede bulunan bir tesisde gerçekleştirilen tanıtım toplantısına AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu, Hamdi Uçar, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Gökçebey teşkilatı ve Bakacakkadı teşkilatı ile ilçede bulunan çok sayıda vatandaş katıldı. Tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, "Gökçebey'de ve Bakacakkadı'da hedefimiz belli. Güçlü bir Türkiye hedefindeyiz. 2023'te güçlü bir Türkiye olurken, güçlü bir Gökçebey veya Bakacakkadı olmayacak mı? Tabi ki olacak. Gökçebey Mustafa Çetinoğlu ile, Bakacakkadı ise Rahmi Albuz ile güçlü olacak. Bunlar inşallah sizlerin desteğiyle olacak. AK Parti desteğiyle bu bölgeye çok hizmet ve yatırım kazandırdık. Yeterli mi derseniz tabi ki değil. Daha fazla hizmet için bugün buradayız ve mücadele ediyoruz. Bunun için 31 Mart tarihinde AK Parti bayrağını buralarda dalgalandırmamız gerekiyor. Bunun için gece gündüz demeden mahalle mahalle, sokak sokak, ev ev gezeceğiz, sıkmadık el girilmedik gönül bırakmayacağız. Gökçebey'den partimize yüksek oy çıkması, Türkiye'den birinci parti olarak çıkmamız bizlere güç katacaktır. 2 ay çalışalım. Cumhurbaşkanımız günde 2 buçuk saat uyuyor. Bizler de bu şekilde çalışmalıyız. Tevazu, samimiyet ve gayreti kesinlikle elimizden ve gönlümüzden bırakmayalım" ifadelerini kullandı.

KARADAĞ"ALÇAK GÖNÜLLÜ OLMADIKÇA, YÜKSELMENİN FAYDASI OLMAZ"

Partisinin adaylarını tanıtan AK Parti Gökçebey İlçe Başkanı Hayrettin Karadağ; "Aday tanıtım toplantımıza hoş geldiniz. Bizler her karanlığın sonunda bir aydınlığın olduğuna inanan insanlarız. Hiçbir zaman önümüze çıkan engellere aldırmayacağız, yılmadan yıkılmadan davamız için çalışacağız. Hiçbir karşı düşünce ve güç bizleri inandığımız bu davadan ne olursa olsun geri çeviremez, aksine bizleri daha da çelikleştirir, güçlendirir. Birbirimize ve partimizi sahiplenmemize katkı sağlayacaktır. Bizler dik duruşumuzla her türlü engeli aşacak güce sahibiz. Hiçbir zaman makam mevki peşinde değiliz, davamıza sahip çıkmak için buradayız. Bugün tevazu ile Gökçebey Belediye Başkanımız İsmet Karcı'ya ve Bakacakkadı Belediye Başkanımız Sezgin Özdemir'e hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz, şükranlarımı sunuyorum. 31 Mart Yerel Seçimleri'nde Gökçebey Belediye Başkan Adayımız Sayın Mustafa Çetinoğlu'dur. Bakacakkadı Belde Belediye Başkan Adayımız Sayın Rahmi Albuz'dur. Her iki arkadaşımıza da başarılar diler, çıktıkları bu yolda başarılar dilerim. Adalet olmadıkça yönetim, hedef olmadıkça, asaletin, cömertlik olmadıkça, zenginliğin, güven olmadıkça , sevginin, kanaat olmadıkça, fakirliğin ,alçak gönüllü olmadıkça, yükselmenin faydası olmaz diyerek HZ Ömer'in sözüyle sözlerimi noktalarken katılım sağlayan herkese şükranlarımı sunuyorum" dedi.

ÇETİNOĞLU: "BİZİM İÇİN 2 AY ÇALIŞIN, BİZLER DA SİZLER İÇİN 5 YIL ÇALIŞALIM"

AK Parti Gökçebey Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetinoğlu ise; "Vatandaşlarımızdan çok destek aldık, bizleri bu göreve çıkmamız için onlar yönlendirdi ve partimizden adaylığımız onaylandı. Bizim kimseye küskünlüğümüz ya da kırgınlığımız yok. Gökçebey'i daha iyi yerlere getirmek için var gücümüzle çalışalım. Siz değerli dava arkadaşlarım bizim için 2 ay çalışın, bizler da sizler için 5 yıl çalışalım. Partimizle, milletvekillerimizle güçlü bir şekilde Gökçebey'i en iyi yerlere getireceğiz. Bize 2 ay destek verin, bu seçimi alalım. Ondan sonra hizmet için milletvekillerimizin başını ağrıtalım" dedi.

ALBUZ: "GÖKÇEBEY VE BAKACAKKADI'DA SEÇİMLERİ ALACAĞIZ"

AK Parti Bakacakkadı Belediye Başkanı Adayı Rahmi Albuz 31 Mart seçimlerinden çalışarak galip çıkacaklarını ifade ederek şöyle konuştu; "Çıktığımız bu kutlu yolda AK Parti bayrağını bir kez daha burçlara dikmek istiyoruz. Allah'ın izniyle biz bu görevi başaracağız, Gökçebey ve Bakacakkadı'da seçimleri alacağız. Sizden ricam eskiye bakmadan, önümüze bakarak örnek teşkil etmeliyiz. Kimseyi ötelemeden herkesi kucaklayarak seçim sürecini geçirmek istiyoruz. Seçimler gelip geçer, ancak dostluk bakidir. Vatandaşlarımıza güler yüzümüzü göstermek için yola çıktık. Öncelikli görevimiz birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi sağlamak. Bizleri yalnız bırakmayın, hayır dualarınızı bizlerden esirgemeyin. Hep beraber bu dönemi en iyi şekilde tamamlayıp mutlu bir şekilde bu süreci bitirelim." Partililer daha sonra milletvekilleri ve Belediye Başkan Adayları ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Editör: Pusula Gazetesi