CHP eski Merkez İlçe Başkanı Ebru Uzun'un sosyal medya paylaşımı "Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla' sözünü hatırlattı.

Ebru Uzun, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir'e söylenmesi gereken her şeyi söyleyip sonuna, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun adını yazdı.

İşte Ebru Uzun'un sosyal medyayı sallayan o paylaşımı:

"Sayın başkan bak bu yapmaya çalıştığınız çok ayıp..Birkaç ay önce aday değilim diyorsunuz sonra çıkıp farklı konuşuyorsunuz..Kaç dönemdir başkanlık yapıyorsunuz ,koca şehir sizden memnun değil ortalık bir daha aday olursa oy vermem diyenden geçilmiyor. Nasıl olsa buralar CHP'nin kalesi secimi yine alırım diye düşünüyorsunuz ama sayenizde o kaleler eridi makas çok daraldı ama görmek istemiyorsunuz ..Başkanlık sürenizde görevinizi layıkıyla yapsaydınız sorumluluklarınızın gerçek anlamda farkına varsaydınız zaten sıkıntı yoktu..Ama yapmadınız ,beceremediniz .. Kimseleri dinlemediniz seçim günü hiç gelmeyecek zannettiniz .Ama geldi çattı şimdi sorumluluktan kaçmam diyorsunuz .Lütfen kaçınız yalvarırız lutfen kacınız ,yaptıklarınız ve yapamadığınız herşey için teşekkür ederiz .Bırakında hiç olmazsa partimize emek vermiş bir büyüğümüz olarak saygı duymaya devam edelim hiç olmazsa buna fırsat tanıyınız.. Sizlerin kaprislerinden adaylar açıklanmıyor biz partilileri daha fazla germeyin tadında bırakın. Lütfen sorumluluktan kaçın sayın Aziz Kocaoğlu."

Editör: Pusula Gazetesi