Bölgenin en büyük bilardo salonunda oynanan ve Zonguldak merkez, Ereğli, Alaplı, Çaycuma ve Devrek ilçelerinden 84 sporcunun katıldığı müsabakalar, salondaki 5 masada, belirlenen program dahilinde devam etti.

Salon Sahibi Tolga Yurtbay ve İstasyon Gemiciler Spor Bilardo Kulübü Sorumlusu Ahmet Karaca'nın ev sahipliğine devam yapılan turnuvanın final maçlarını Çaycuma Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir ile Yönetim Kurulu Üyesi Bünyamin Bostancı'da izledi. İlçenin böyle büyük bir turnuvaya ev sahipliği yapmasında duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Kandemir ve Bostancı, sporcuları ve turnuvaya emeği geçenleri tebrik ederek manda yoğurdu ve baklava ikramında bulundular.

Turnuva sonunda Bora Yayalar birinci, Ali Kefeli ikinci, Serdar Berber üçüncü, Taylan Bal dördüncü, Orkan Basmaz beşinci, İbrahim Tuzcuoğlu altıncı, Uğur Emanet yedinci ve Osman Ersöyleyen sekizinci olarak Batman ilindeki Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

Çaycuma İstasyon Gemiciler Spor Bilardo Kulübü Sorumlusu Ahmet Karaca turnuvanın Çaycuma'da düzenlenmesinde İl Temsilcisi Bora Eyeler ve Bilardocu Serdar Berber'in büyük katkısı olduğunu belirterek; " Turnuvanın ilçemizde düzenleniyor olması bilarda sporunu yapanlar adına çok sevindirici bir olay. İlçemizde bilardo sporunun yaygınlaşması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Geçtiğimiz yıl İstasyon Gemiciler Spor bilardo branşını açtık. Bir kulüp daha kurmayı hedefliyoruz. O yüzden lisanslı sporcu sayımızı artırdık. Bu yıl lisanslı bilardocu sayımız 40'ı geçti. Hedefimiz 60'lara ulaşmak. Turnuvamız bilardo sporuna yakışan centilmenlikle geçmiştir. Turnuvayı ziyaret eden Hayri Kandemir ve Bünyamin Bostancı'ya teşekkür ederim"diye konuştu.

Turnuvanın yapıldığı Saloon Cafe ve Bilardo'nun sahibi Tolga Yurtbay ise ; "Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada daha kaliteli ve daha düzenli bir salon olarak hizmet vermeye devam edeceği"diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi