ANTALYA KAMPINDA 5. GÜN GERİDE KALDI

Spor Toto 3. Lig’de Zonguldakspor, sezonun ikinci yarı hazırlıklarını Antalya kampında sürdürüyor. 18 Aralık’ta başladığı kamp çalışmalarında 5. Günü geride bırakan Zonguldakspor’da keyifler yerinde.

Kampta ilk hazırlık maçını Salı günü 3. Lig ekibi Körfez İskenderunspor’la yapan ve Oğuzhan Bıçak ve Okan Eken’in golleriyle 2-1 kazanan Zonguldakspor’ta tempo her geçen gün artıyor. Teknik Direktör Şenol Demir yönetiminde günde çift idmanla çalışmalarını sürdüren ekipte yeni transfer Batuhan Otyıldız’ın yanı sıra İnegölspor’dan alınan Furkan Aydın, çalışmalara dahil oldu. Zonguldakspor Kulübü Genel Kaptanı Hakan Hürfikir ve Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, Antalya’da devam eden kamp çalışmalarını yakından takip ediyor.

YENİ TRANSFERLER KAMPTA

Zonguldakspor’un yeni transferleri Tavşanlı Linyitspor'dan 24 yaşındaki kanat oyuncusu Batuhan Otyıldız ve İnegölspor’dan 24 yaşındaki forvet oyuncusu Furkan Aydın, Antalya’da süren kampa katıldı.

ALİ TEMUR TRANSFERİ YATTI GİBİ

Ali Temur Zonguldakspor'un devre arasında üçüncü transferi oldu. Ekibimiz daha önce İnegölspor’un 24 yaşındaki forvet oyuncusu Furkan Aydın ve Tavşanlı Linyitspor'un 24 yaşındaki kana oyuncusu Batuhan Otyıldız’ı renklerine katmıştı.

FARKLI BİR ZONGULDAKSPOR İZLETTİRECEĞİZ

Antalya kampında takımın havasının çok iyi olduğunu ve sezonun ikinci devresinde daha farklı bir Zonguldakspor izlettireceklerine değinen teknik direktör Şenol Demir, “Günde çift idmanda çalışmalarımız devam ediyor. Takımdan 6 oyuncu kendi isteğiyle ayrılma kararı aldı. Zonguldakspor’da oynamak istemediklerini belirterek ayrıldılar. Giden oyuncuların yerine takviye yapmak için görüşme halindeyiz. Şuanda anlaşma sağladığımız 3 oyuncu var. Diğer oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor, ancak şuan isimlerini veremiyoruz kulüpleriyle bağlantıları henüz kesmediler. Şuanda diğer transferler için gerekli girişim, takip sürdürülüyor. Kimse merak etmesin, daha başarılı, daha etkin bir Zonguldakspor oluşturmanın peşindeyiz. İnşallah bunun karşılığını sezonun ikinci yarısında görürüz. Daha iyi puanlar alarak, üst sıralara tırmanarak göstereceğiz bunu.

TRANSFER EDİLEN OYUNCULARI DEĞERLENDİRDİ

Transfer ettikleri oyuncularla ilgili düşüncelerini aktaran Teknik Patron Demir, “İnegölspor’dan aldığımız Furkan Aydın bu sezon çok fazla şans bulamamış ancak kariyerinde 52 gole imza atmış bir oyuncu. Batuhan’ı zaten biliyoruz eski topçumuz. Kampta hava çok iyi oyuncular çok iyi çalışıyor. Gelen arkadaşlarımızda gerekli katkıyı sağlarsa çok daha istekli arzulu bir takım haline geleceğiz.

ZONGULDAKSPOR TARAFTARINA MESAJ GÖNDERDİ

Antalya kampında Zonguldakspor taraftarına da mesaj gönderen Teknik Direktör Demir, “ Taraftar olmadan Zonguldakspor olmaz. İnşallah başarılı günleri hep birlikte yakalarız. Bu bir ekip işi, yönetim, teknik ekip, futbolcular taraftar. Taraftarımızın desteğine çok ciddi ihtiyacımız var. Ligin son maçında taraftarın tepkisi yoktu ancak önceki maçlarda yaşananlar oyuncular üzerinde tedirginlik yarattı.

Giden oyuncular hiç problem değil, Zonguldakspor’da oynamak isteyen bir çok oyuncu var. Özellikle kişilik, karakterli oyuncuları inşallah yakalarız. Kulübü başarıya taşıyacağız bu şekilde.

Editör: Pusula Gazetesi