Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Daire Başkanı Ahmet Cemil Bedir Zonguldak'a gelerek bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ile birlikte Devrek'te tesisleri gezen Bedir, ardından gençlerle buluştu.

ÖNCE DEVREK SAHASI'NI İNCELEDİ

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Daire Başkanı Ahmet Cemil Bedir beraberinde Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'in yanı sıra Devrek İlçe Müdürü Cihan Durdubaş ve personel ile birlikte Devrek Sahası'nda incelemelerde bulundu. Bedir daha sonra Devrek'te devam eden ve Devrek Gençlik Merkezi tarafından gerçekleştirilen Dini İlimler Atölyeleri ve Yaz Kuran Kursu'nu ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti, görüş alışverişinde bulundu.

DEVREK GENÇLİK MERKEZİ'NDEN AÇIKLAMA

Devrek Gençlik Merkezi konu ile ilgili şu açıklamada bulundu: "Dini İlimler Atölyeleri ve Yaz Kuran Kursu etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizi Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Gençlik Merkezleri Daire Başkanımız Sayın Ahmet Cemil Bedir ve İl müdürümüz Sayın Hakan Yüksel ziyaret etti. Karşılıklı sohbet ve istişare şeklinde gerçekleşen ziyaretlerinde gönüllülerimize ve gençlerimize verdikleri desteklerden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz. Yaz tatili boyunca devam edecek olan yaygın eğitim modülündeki faaliyetlerimiz tamamen ücretsizdir ve katılmak isteyen herkes davetlimizdir. Emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ediyoruz"

Editör: Pusula Gazetesi