Türkiye Kadınlar Basketbol 2'nci Ligi'nde normal sezonu namağlu tamamlayıp Çanakkale'de gerçekleştirilen 1'nci Lige Yükselme Final maçlarında şampiyon olarak hedefine ulaşan Zonguldakspor Basket 67 2023-2024 sezonunda Türkiye Kadınlar 1'nci Ligi'nde Zonguldak'ı temsil edecek.
Zonguldakspor Basket 67 Kulüp Başkanı Kanat Tan müjdeyi vererek yeni sezonda takıma 2 Amerikalı basketbolcu transfer edeceklerini söyledi. Futbolda Zonguldakspor'un ilk yabancı futbolcularının Vukçevik ve Tupaiç olduğunu belirten Kanat Tan Basketbol'da da takıma yeni sezonda 2 Amerikalı basketbolcu kazandıracaklarını söylemesi Zonguldak'ta heyecan yarattı.
Zonguldak'ın büyük şirketlerinden destek talep eden Kanat Tan "Gelin bu memlekete sahip çıkın lütfen. Sizleri çok seviyoruz, dört gözle sizi bekliyoruz" dedi.
İŞTE KANAT TAN'IN AÇIKLAMALARI
Kanat Tan müjdeyi şu şekilde açıkladı: "80’li seneler Vukçeviç ve Tupayiç ilk yabancı Yugoslav oyuncularımız…En az 40 sene geçti , bu sene  2 yabancı basketbolcu kadın alma hakkımız var. 2 Amerikalı oyuncu alacağız inşallah.  Gelin bu takıma sahip çıkın.  
Ey büyük holdingler Zonguldak ‘dan kazanıyorsunuz.  Gelin bu memlekette sahip çıkın lütfen. Bu insanlara borçlusunuz. Sizi çok seviyoruz ve dört gözle sizi bekliyoruz. Hedef süper lig"

o

Editör: Ender Yüksel