Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde eğitim-öğretim veren Alparslan Ortaokulu, "Çim Hokeyi İl Birinciliği" müsabakalarında yıldız erkeklerde, küçük erkeklerde ve küçük kızlarda il birincisi oldu.

Kozlu Alparslan Ortaokulu Müdürü Murat Daye, yaptığı açıklamada, "Alparslan Ortaokulu olarak Zonguldak çim hokeyine renk kattığımızı düşünüyoruz. Küçük erkeklerimiz il birincisi, küçük kızlarımızfinaldeki rakibimizYayla Ortaokulu'nu 2-0 yenerek il birincisi, yıldız erkeklerimizfinaldeki rakibimizÇaycuma Kışla Ortaokulu'nu 2-0 yenerek il birincisi oldu. Yıldız kızlarımız ise, normal süresi 1-1 biten maç sonucunda penaltı atışları sonucunda il ikincisi oldu. Liseler hariç tüm yaş kategorisinde katılım sağlayan Kozlu Alparslan Ortaokulu, Zonguldak çim hokeyinin lokomotifi durumunda. Emeği geçen başta sporcularımızın ailelerine ve sporcularımıza, okulumuzun sabırlı öğretmenlerine, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hasan Yılmaz'a, desteklerini esirgemeyen Kozlu Hokey Kulübü Antrenörü Batuhan Balta'ya, bu okulda bir hokeyci ordusu yaratmamız için bizi teşvik eden, maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen sevgili hocamız Barbaros Tuzcuoğulları'na, bizlere her konuda destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor Kozlu İlçe Müdürümüz Akif Başdağ'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mansur Gök'e, Kozlu Belediye Başkanımız Kerim Yılmaz'a, Kozlu Kaymakamımız Ahmet Karakaya'ya ve adını sayamadığımız tüm Kozlululara, gülmeyi bilen çocuklarımız adına teşekkür ederiz" dedi.

Alparslan OrtaokuluMüdürü Murat Daye, Beden Eğitimi ÖğretmeniHasan Yılmaz ve ÇimHokeyi Takımları oyuncuları; Kozlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Yakup Keleş ve Osman Menteşe ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ'ıkupalarıyla birlikte makamlarında ziyaret ettiler. Müdür Daye, desteklerinden dolayı Keleş, Menteşe ve Başdağ'a teşekkürlerini sundu.

İl birincisi olan Alparslan Ortaokulu Çim Hokeyi Takımları, grup müsabakalarında Zonguldak'ı temsil edecekler.

Editör: Pusula Gazetesi