Alaplı ilçesinde Tapu Müdürlüğü görevini yürüten ve zorunlu rotasyon değişikliği nedeniyle Kastamonu ili Tosya ilçesi Tapu Müdürlüğüne tayini çıkan Mustafa Esen için anlamlı veda yemeği düzenlendi. Veda yemeğinde Tapu Müdürlüğünde görev yapan mesai arkadaşları Esen´e tapulu pasta hediye etti. Alaplı Çay Bahçesi tesislerinde gerçekleştirilen veda yemeğine, Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, İlçe Müftüsü Hüseyin Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, Alaplı İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Oktay İmat, Emniyet Güçlerini Destekleme Derneği Başkanı Hikmet Ulukaya, Belediye Meclis üyeleri, Alaplı TSO Başkanı Rafet Kılıç, TSO Meclis Başkanı Şenol Usaç, oda yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Alaplı Güreş ağası Aydın Semerci, iş adamlar, daire amirleri, Tapu Müdürlüğü personeli ve davetliler katıldı. Yemekte konuşan Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, &[#]8220;8 yıldır Alaplı ilçesinde görev yapan Tapu Müdürümüz Mustafa Esen´in Kastamonu ili Tosya ilçesine tayini dolayısıyla düzenlenen yemek için toplanmış bulunmaktayız. Gerek çalışma arkadaşları, gerekse ilçe vatandaşları tarafından takdir edilen saygı gören Tapu Müdürümüz Mustafa Esen sempatik kişiliği, örnek kişiliği hepimizin gönlünde büyük bir intiba bırakmıştır. Kendisin sohbetleri ve renkli kişiliği hepimizin gönlünde yaşayacaktır. Biz kendisine ilçede yaptığı çalışmalardan ve gönüllerde bıraktığı intiba ve izlenimlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonrada ailesi ile birlikte yeni görevinde başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.
Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, &[#]8221;Tapu Müdürümüz Mustafa Esen´i burada uğurlamaktan dolayı üzüntü içindeyiz. Çünkü biz müdürümüzü çok seviyoruz. Gene de çok seveceğiz. Müdürümüz buradan ayrılıyor, ama bizim gönlümüz ve kalplerimizden ayrılmıyor. Çünkü bizim gönlümüzde çok derin ve çok güzel izler bıraktı gerek kişiliği olsun, gerekse esprili olsun. Fakat bütün bunların yanında en önemlisi işini bu kadar iyi yapan, seven ve ilkeli olan birini Alaplı´nın unutması mümkün değil. Bizde çok derin izler bıraktı. Kendisinin fiziksel yapısına bakmayın o ufak tefek minyon tipli yapının arkasında ve içinde öyle büyük bir yürek var ki o koca adamlarda bile olmayan büyük ve güçlü yüreğe sahip kendisi, Müdürümüz seni çok seviyoruz. Bir gün mutlaka aramıza dönmenizi istiyorum. Size ve ailenize yeni görev yerinde başarılar ve mutlu bir hayat diliyorum&[#]8221; diye konuştu.
Alaplı Tapu Müdürlüğü görevinden Kastamonu ili Tosya ilçesi Tapu Müdürlüğüne tayini çıkan Mustafa Esen de, &[#]8221;Alaplı ilçesinde gitmek istemezdim. Ama devlet memuruyuz ve ülkenin her yerinde ne görev verilirse yapmak zorundayız. Alaplı çok güzel, ilçe halk çok güzel, burada ilçe halkına yaptığımız hizmeti mesai arkadaşlarımızla birlikte yaptık. Çünkü onlarsız ben bir hiçim. Onlarla birlikte güç birliği ile içinde bu birlikteliği beraberliği ve hizmeti sağladım. Kendilerine teşekkür ediyorum. Beni aratmayacaklarından da eminim. Onları size emanet ediyorum. Yemeğe katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bu katılımlarınızdan dolayı beni ne kadar çok sevdiğinizi ortaya koymuş oldunuz. Sizleri ve Alaplı halkını asla unutmayacağım&[#]8221; dedi.
Konuşmaların ardından Mustafa Esen´e ilçede yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı Alaplı Kaymakamı Aydın Memük tarafından plaket verildi. Esen´e en büyük sürprizi ise mesai arkadaşları yaptı. Alaplı Tapu Müdür Vekili Sebahat Tosun, Tapu Müdürlüğü çalışanları Lüftiye Hay, Gülşah Yalçın, Nimet Turan, Ali İnce ve Ali Kemer tarafından Mustafa Esen´e üzerinde tapu örneği olan bir tapulu pasta ve kol saati hediye edildi.
Yemekte ayrıca davetliler müzik eşliğinde dans ederek muhteşem bir gece yaşadılar.
Editör: Pusula Gazetesi