AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Zonguldak AK Parti Disiplin Kurulu Üyesi Erdoğan Güney, Çaycuma ilçe yönetimi ve il genel meclis üyeleri ile birlikte Cumhur İttifakında ortağı Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Çaycuma İlçe Başkanlığını ziyaret ederek yeni hizmet binasının hayırlı olması dileğinde bulundu. AK Parti heyetini çok sayıda MHP üyesi karşıladı.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan nazik ziyaretlerinden ötürü AK Parti heyetine teşekkür ederken; "Birlik, beraberlik ruhunu tüm Çaycuma'mıza göstermeyi arzu ediyoruz. Sorunları birlikte paylaşalım, tabana inelim. 2023'de çok önemli bir seçim var. Tabandaki insanların oluşturulan algılardan kurtularak Cumhur İttifakına destek vermelerini birlikte sağlamayı arzu ediyoruz. Aynı fikirde olduğumuzu düşünüyoruz. Eksik olan sorun varsa el birliği ile çözmek istiyoruz. Devletimizin imkanlarını akıtmayı arzu ediyoruz. Daha fazla bütçe artırarak hizmetlerin artması konusunda vatandaşların talepleri var. Teşvik için talepler var. Çaycuma yönetimi olarak Cumhur ittifakına yönelik hareket ediyoruz. Bu düşünceye AK Partili arkadaşlarımızda sahip olduğunu, yolda karşılaştığımda kol kola yürüyeceğimize inanıyorum"şeklinde konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ise MHP'nin yeni oluşan ilçe yönetimine hayırlı olması dileğinde bulundu. Çolakoğlu; "AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye sevdası ile bir yola çıktılar. Cumhur İttifakı adı altında ülkenin 2023- 2071 hedeflerine hızlı bir şekilde ilerleme konusunda hiç bir engel tanımadan dimdik, kol kola yürüyerek devam ediyorlar. Yerelde de sizlerle aynı şekilde yolumuza devam ederek güçlü Türkiye'yi dünyaya göstereceğiz.

Ülkemize hem içeriden hem dışarıdan saldırıları hep beraber olarak atlattık. En son attığımız 15 Temmuz silahlı bir darbe girişimi idi. Önümüzde silahsız bir 15 Temmuz var. Bizim üzerimize öyle bir gelecekler ki bizde safları sık tutarsak silahsız 15 Temmuzu da (2023 seçimi) hep beraber atlatacağız. Sanamayın ki Cumhur ittifakı sadece Türkiye'ye ışık tutuyor. Cumhur ittifakını gözünde sadece Türkiye yok. Dünyadaki ezilenler ve mazlumlar şuan ki Cumhur İttifakına Türkiye Cumhuriyetine yüzlerini dönmüşler bizden umut bekliyorlar.

2023 bunun için bir milattır. Büyük çerçeve bu şekilde oluşuyor ve dış güçlerde bu büyük tablo çerçevesinde bize karşı argümanlar oluşturarak önümüze engel koymaya çalışıyorlar. Bir Zonguldak milletvekili ve Çaycumalı olarak Zonguldak'ı kalkındırmak Cumhur İttifakının görevidir. Merkezi hükümetin bütün yatırımlarını bölgemize gelmesi için tüm gayreti gösteriyoruz. Projelerimiz devam ediyor. Safları sık tutarak hep beraber durmak yok yola diyorum"diye konuştu.

Ziyarette MHP Belde başkanları da hazır bulunarak ziyaret yapılan dua ile sonlandırıldı.