Zonguldak&[#]8217;ın Kozlu Beldesi Öküşne mevkiinde bir restaurantta yapılan toplantıya AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, İl Başkanı Hamdi Uçar, İlçe Başkanı Celal Aytekin Kazancı, AK Parti Kozlu Belde Başkanı Şevket Akman, il, ilçe ve belde yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, belediye meclis üyeleri ile birlikte çok sayıda partili katıldı.
Toplantıda açılış konuşmasını yapan AK Parti Kozlu Belde Başkanı Şevket Akman, belde teşkilatı olarak kadın kollarını, mahalle ve köy temsilcileri hazırlıklarının tamamlandığını ifade etti. Kendilerinden önceki yeni yönetime teşekkür eden Akman, tüm Ak Partililere destek ve birlik çağrısında bulundu. Ak Parti&[#]8217;yi hedefledikleri noktaya çıkartmak için mücadelelerini sürdüreceklerini ifade etti. Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Celal Aytekin Kazancı&[#]8217;da, kısa zamanda AK Parti Kozlu Belde Teşkilatı&[#]8217;nın önemli bir yol aldığını belirterek, Belde Başkanı Şevket Akman ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Kazancı, &[#]8220;AK Parti Kozlu Belde Teşkilatımız güzel bir çalışma içindedir. Yaptığı çalışmalarının yanı sıra mahalle temsilcileri, kadın kolları ve köy temsilcilerini oluşturmuştur. İyi bir çalışma sergileyerek seçimlere hazır hale gelmiştir. Bu çalışmalarından dolayı kendilerini kutluyorum. AK Parti Kozlu Belde Teşkilatı Kozlu&[#]8217;da daha başarılı olacağını düşünüyorum&[#]8221; dedi.
AK Parti&[#]8217;nin ülke genelinde çok büyük projelere imza attığını dile getiren Kazancı, şöyle devam etti:
&[#]8220;AK Parti&[#]8217;nin çalışmalarını halkımıza anlatmamız gerekiyor. Yaptığımız çalışmaları görmeyenler var. Muhalefet, muhalefet yerine çalışmalarımızı ört pas yaparak halka bizi karalıyor. Bizim muhalefetle işimiz yok. Bizim işimiz yaptıklarımızı halkımıza anlatmak. Birbirimize bağlı olduğumuz sürece her zorluğu aşarız. Önemli olan birbirimize kenetlenmektir. Başarı da böyle gelecektir. AK Parti ülke genelinin yanı sıra bölgemizde de çok projelere imza attı. AK Parti&[#]8217;nin çalışmalarını CD olarak yapıp, köylerdeki halkımıza kadar anlatmamız gerekiyor. Şunu asla unutmayın Türkiye&[#]8217;nin AK Parti&[#]8217;ye ihtiyacı vardır. Bunu da zaten halkımız görüyor. Ağzımızdan çıkan kalbimizle bir olsun. Muhalefeti görüyorsunuz. Yapacakları hiçbir şey yok.&[#]8221;
&[#]8220;MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR&[#]8221;
AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar&[#]8217;da, muhalefet partilerin AK Parti&[#]8217;ye yönelik eleştirilerine tepki gösterdi. AK Parti&[#]8217;nin gelmiş geçmiş hükümetlerden daha başarılı olduğuna vurgulayan Uçar, eleştirileri de &[#]8216;Meyve veren ağaç taşlanır&[#]8221; diyerek değerlendirdi. &[#]8216;Demokratik Açılım Milli Birlik&[#]8217; sempozyumu düzenleneceği belirten Uçar, &[#]8220;Düzenlenecek sempozyuma konuşmacı olarak Bursa milletvekilimiz gelecek. Demokratik açılım süreci çok önemlidir. Ülkemizde 30-35 yıllık terör projesinin temelini atılarak bitirilmesi konusunda sona geldik. Tanıtım Medya Başkanlığımız tarafından demokratik açılım süreci ile ilgili kitapçıklar yaptık. Bu kitapçıkları halkımıza dağıtarak Türkiye&[#]8217;nin gerçeklerini göstereceğiz. Demokratik Açılım ve Milli Birlik Projesini halkımıza anlatalım. Okullarda kitapların dağıtılmasını ve paradan sıfırların atılmasını kimse konuşmuyor. 8 yıllık iktidarımızda ülke genelinde çok büyük projelere imza attık. Kafamızı öne eğdiren hiçbir projeye imza atmadık. Türkiye bugün 2023 yılında dünyanın en gelişmiş 10 ülkesi arasında girdi. Biz çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Gece gündüzde hükümet olarak çalışıyoruz. Şer güçlere karşı mücadele ediyoruz. Hiçbir zaman kişisel beklentileriniz olmasın. Hep toplum beklentileriniz olsun. Zaman gelir kişisel beklentileriniz bir gün sizi bulacaktır. Unutmayın AK Parti bu ülkenin meyve veren ağacıdır&[#]8221; dedi.
BÖLGEYE YAPILAN YATIRIMLAR
Ak Parti iktidarı olarak bölgede de güzel hizmetlere imza atıldığını belirten Uçar, amacın Zonguldak&[#]8217;ı eski günlerine geri döndürmek olduğunu ifade etti.
Uçar, &[#]8220;Bölgemize baktığımızda Çatalağzı Beldemize 2.5 milyon dolarlık bir yatırım yapılıyor. Bittiği zaman burada iki bin kişi çalışacak. 2010 yılı içinde şehrimize gelen bakanlarımızdan destek istedik. Geçtiğimiz günlerde ilimizi ziyaret eden Sağlık Bakanımız Sayın Recep Akdağ&[#]8217;dan Zonguldak adına bir takım talebimiz oldu. 2010 ve 2011 yılında Zonguldak&[#]8217;ta sağlıkta dönüşüm olacak. Bizi eleştiriyorlar. Eleştirsinler. Bizim yaptıklarımız ve yapacaklarımız ortadadır. Halkımızda bunun bilincindedir. Zonguldak&[#]8217;ta çok güzel atılımlar oldu. Zonguldak TTK ile özdeşti. Zonguldak&[#]8217;ı kömüre bağlı olmaktan kurtarmak istiyoruz. Filyos projesi ve Eren Holding ile beraber Zonguldak eski günlerine geri dönecek. Eski günlerine derken, 2008 yılındaki ekonominin canlı olduğu günlere dönecek. Ekonomik krizde etkilenen özel sektör ayağa kalkacak&[#]8221; diye konuştu. .
Öte yandan toplantının sonuna yetişen AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, partililerle selamlaşarak sohbet etti.
Editör: Pusula Gazetesi