Özel bireyler hünerlerini sergiledi Özel bireyler hünerlerini sergiledi

Toplantıya, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Çaycuma İlçe Başkanı Birol Yiğit ve yönetimi, Belediye Başkan Adayları, il genel meclis üyeleri katıldı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine katılanlara teşekkür ederek: “ 31 Mart seçimleri için ilk mitingin Zonguldak’ta yapıldı. Yüzümüz ak çıktık. Meydan hınca hınç dolu. Meydandaki coşku Türkiye yüzyılına yakışır. BU işin mimarı başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Bu organizasyonu yapan il başkanımız, ilçe ve belde başkanlarımız canla başla çalıştılar, teşekkür  ediyorum.

Önümüzde çok az bir zaman var. Çok çalışır bizler milletvekili olarak köy köy belde belde gezeceğiz. Çaycuma’nın ayrı bir yeri var. Enerjinin merkezi, doğalgazın merkezi ve kömür. Bütün gözler Zonguldak’ın üzerinde. 31 Marta kadar sizlerden gece gündüz sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmadan yolumuza devam ediyoruz. Zonguldak’ta AK Belediyeciliği halkımızda buluşturan Başkanımız Ömer Selim Alan. Zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Yapılamaz, yıkılamaz denilenleri yaptık. Bu ilçelerin içine Çaycuma’yı da eklememiz gerekiyor. Bütün hizmetleri Çaycuma’ya kazandırmamız gerekiyor. İnşallah buda Belediye Başkan Adayımız Bünyamin Bostancı ile beraber olacak. Ankara’da çalınmadık kapı hiçbir zaman bırakmayacağız. Bir çok hizmetlerimiz vardır ama yetmez.

Filyos endüstri sanayi bölgesi. Çaycuma’ya 3. Köprüyü yaptık. Öğrenciler için Zonguldak en büyük 1300 kişilik Kredi Yurtlar Kurumu Yurdunu Çaycuma Kampüsüne kazandırdık. İmam Hatip Ortaokulu yeni binasını yaptık. Endüstri Meslek Lisesini ve en büyük atölye binalarını, Perşembe Sağlık ocağını, havalimanı pist genişletmesini, Tarım OSB, Bartın yönü duble yol çalışması, sedde çalışmaları,Karapınar spor tesisleri, Karapınar kapalı pazaryeri , Filyos’a anaokulu ve futbol sahasını kazandırdık. Nebioğlu sentetik çim sahsını bitirdik. Hem Çaycuma hemde İstasyon Mahallesi’ne kapalı spor salonu yaptık. MYO bünyesine yeni bölümler kazandırdık. Nebioğlu’na sosyal tesis yaptık. E-sınav merkezini kazandırdık. Doğalgaz için Karapınar ve Nebioğlu Beldemizin lisansını aldık. Zonguldak’ta doğlagazı olmayan belde kalmayacak. Ormam İşletme binamızı müdürlük yaptık. Bilim sanat merkezi kuruluyor. Tren yolu üst geçitleri bitirdik. OTC’nin bölge müdürlüğünü Çaycuma’ya getirdik. Emniyet Müdürlüğü  binası inşaatı başladı. İlçe Tarım Müdürlüğü binamızın ihalesi yapıldı. Çaycuma’ya yeni bir adalet sarayı kazandıracağız. Çalışmak bu, hizmet bu  gayret bu. Kırgınlıklar dargınlıklar varsa  hepsini üzerine alayorum.  Aday adaylığı bir süreçtir. Genel merkezimizin takdiri ile bir aday belirlenir. Arkadakiler onunlal beraber kol kola yola devam etmeleri gerekiyor. Hedefimiz amacımız bu”diye konuştu.

Muhabir: Yeliz Alagöz