19 Mayıs kutlamalarında 2 öğrenci gösteri öncesi bayıldı 19 Mayıs kutlamalarında 2 öğrenci gösteri öncesi bayıldı

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Eğitim ve Teşkilatlandırma Sekreteri Tayfun Demir ile Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı'nın Danışmanı Ahmet Öztürk sosyal medya üzerinden kavga ediyor.

Tayfun Demir'in CHP programında protokolde kendilerine yer verilmemesi nedeniyle salonu terk etmesi ve ardından kendine ait binaya Ömer Selim Alan'ın pankartını asması ortalığı karıştırdı.

Ahmet Öztürk, sosyal medya üzerinden "Şark kurnazlığı her yerde. Bu yapı CHP adayı Tahsin Erdem’in proje tanıtım toplantısında kendisine ayrılan ikinci sıradaki yeri, yöneticisi olduğu maden işçilerine hakaret sayarak maraza çıkaran, GMİS yöneticisi Tayfun Demir’in şahsi mülkü. Nasıl etti, etti uzun yıllardır yöneticisi olan GMİS’ten kat kat satın aldı. Binasını boydan boya AKP afişiyle kapatan zatımuhterem CHP toplantısındaki tavrının siyasal değil sınıfsal olduğunu söylemiş bir de. Salağız ya, yedik bizde. Ayıp okuyor Tayfun Başkan" paylaşımını yaptı.

DEMİR: SEN KAMYON ŞOFÖRÜ MÜSÜN DANIŞMAN MISIN?

Tayfun Demir, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda şu ifadelere yer verdi:
"Sayın Ahmet Öztürk; gel seninle şöyle bir beyin fırtınası yapalım!!!
Türkiye Taşkömürü Kurumu’nda çalışıp emekli oldun. Çalışma hayatın boyunca bir dikili ağacın bile olmadı…
Ontemmuz’da, ailenin evinde, kiralarda kalarak yaşamını sağladın… Ne bir çöpün oldu ne de başını sokacak bir kulüben…

Hatta ve hatta çok kadim dostuna kredi bile çektin. Bu kredi ödenmedi diye maaşına ve emekli ikramiyene haciz geliyordu. Sonra emekli oldun. Kredi taksitlerin ödensin, cebine harçlık girsin diye seni CHP Milletvekili Şerafettin Turpcu’nun sahibi olduğu TUR YAPI inşaat şirketine işe koydular.
En son da kamyon şoförü olarak başladığın Çaycuma Belediyesi’nde Başkanın Danışmanı olarak kendini lanse ediyorsun. Sen kamyon şoförü müsün danışman mı? 

Şimdi de Fatih Sitesi’nde milyonluk dairede oturuyorsun. Altında araban da var. Sen kimin parasıyla bu mal ve mülkü edindin. Kamyon şoförü olarak desem ehliyetin bile yok! TTK’da çalışıp bir çöp alamayan sen kamyon şoförlüğü maaşıyla milyonluk daireye nasıl sahip oldun?
Ahmet kardeşim sen sen ol kendi pisliklerine bizleri bulaştırma. Herkesi kendin gibi geniş ve kurnaz sanma! Biz dün ne idiysek bu gün de aynıyız!

Seni biraz araştırdım Sayın Ahmet Öztürk…
Koskoca Çaycuma’da kamyon şoförü kalmamış, CHP’den Belediye Başkanı seçilen Sayın Bülent Kantarcı sizi ‘KAMYON ŞOFÖRÜ’ olarak ÇAY-BEL şirketi üzerinden işe almış. Kamyon şoförü görünüp Başkan Danışmanı olmak da başka bir şey… Bu arada senin kamyon ehliyetin bile yok… CHP’li belediyede ehliyetsiz kamyon şoförü olarak çalışıp ‘ki bu bir suçtur’, başkana danışmanlık yapıyorum diye bizi karalayamazsın.
ÇAYBEL Temizlik İşleri’nde çalışan Ahmet Öztürk kardeşim, sen al eline süpürgeyi önce kendi evinin önünü süpür. Sonra çöp kamyonun direksiyonuna geç diyeceğim ama; E senin ehliyetin yok, SRC ve Psikoteknik belgen yok…
Bugün kamyon şoförü, yarın temizlik işleri, öbür gün CHP’li sonraki gün DEM’li olmak senin bileceğin akçeli işler. Bizi kendinle karıştırma, KESK’ini de, DEM’ini de al devam et…

Kaynak: Haber Merkezi