Toz terk ediyor: Yağışlı hava geliyor Toz terk ediyor: Yağışlı hava geliyor

Zonguldaklıların doldurduğu miting alanında Bakan Mehmet Özhaseki, Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın adayı Dr. Ömer Selim Alan'a destek istedi.

Başkan Alan'a destek vermek için söz veren Bakan Özhaseki "Çok şükür burada da Ömer Selim kardeşimle beraber çok hizmet edildi. Bence bir ağabeyi olarak bütün projelerin de kendini destek olmaya söz veriyorum" dedi.

Bakan Mehmet Özhaseki, Zonguldak mitinginde yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Eski o ideolojik takıntılı belediyecilik anlayışlarına asla asla dönüp bakmayacağız. Gece gündüz demeden çalışacağız. Biz de kimseyi ayırmayacağız. Mazeret de üretmeyeceğiz. Böyle diyerek çıktık. Ve çok şükür o yıldan bu tarafa hala hizmet etmeye devam ediyoruz. İnsan odur ki bırakabilir eser, eseri olmayanın yerinde yerleri eser. Buna inanmış insanlarız bizler. Çok şükür burada da Ömer Selim kardeşimle beraber çok hizmet edildi. Bence bir ağabeyi olarak bütün projelerin de kendini destek olmaya söz veriyorum.Ben şahidim. Genel merkezdeyken de Bakanlıkta da kapıdan hiç ayrılmayan birisi var. Ömer Selim Alan. Her seferinde gelir. Mutlaka bir şey ister ve koparır. Alır buraya getirir. Yapılan çalışmaları sizler de biliyorsunuz zaten. Hem genelde hükümet olarak hem de yerelde Allah'a hamdolsun çok hizmet ettik. Değerli arkadaşlar tarlada izi olanın harmanda yüzü olur. Bugün buraya sizin huzurunuza gelince biz başımız dik geliyoruz Alnımız açık geliyoruz. Zonguldak'a hizmet ettik bunu anlatıyoruz. 5 sene boyunca çok iş yaptık, bunu söylüyoruz. İşi rast gelsin. Ömer Selim Başkan genel merkezde benim birinci müşterimdi."

 

Muhabir: Öznur Güneş