2021-2022 Sezonu İşitme Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası 05-06 Mart 2022 tarihlerinde Ankara Taha Akgül Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Şampiyonada Zonguldak'ı temsilen mücadele eden Çaycuma Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcusu İrem Acar Türkiye 2'nsi olurken Kdz.Ereğli İşitme Engelliler Spor Kulübü adına yarışan abisi Sefa Acar ise Türkiye 3'üncüsü olarak Zonguldak'a gurur yaşattılar.

Bu sonuçlarla İrem-Sefa kardeşler İşitme Engelliler Milli Takımı'na seçilerek Milli takım formasıyla yarışmaya hak kazandılar.

VALİ MUSTAFA TUTULMAZ'I ZİYARET ETTİLER

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, İşitme Engelliler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 2'ncisi olan İrem Acar ile Türkiye 3'üncüsü Sefa Acar'ı makamında kabul etti, kutladı, hediye vererek başarılarını devamını diledi.

Ziyarete, Masa Tenisi Kulübü Der Bşk Dr.Salih Çeter, Bşk Yrd. Alemdar Berberoğlu, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Milli Takım Antrenörü Hilal Yamak, Türkiye İşitme Engeliler Masa Tenisi Milli Takım Antrenörü Burçin Aygün ile KGC Bşk.Tansel Kardeş ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel katıldı.