SGK İl Müdürü Çiğdem Acar ve beraberindekiler, Zonguldak Valisi Ali Kaban´ı da makamında ziyaret etti.

ZONGULDAK TSO&[#]8217;YA ZİYARET

Acar ve beraberindekiler, daha sonra Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası&[#]8217;nı ziyaret etti. Zonguldak TSO Meclis Başkanı Zafer Sağlam, Zonguldak TSO Başkanvekili Necmi Abay ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan heyet, hafta nedeniyle ziyaretlerde bulunduklarını belirtti.

İl Müdürü Acar, hafta ve çalışma yapısı hakkında bilgi verdi. 5510 Sayılı Sosyal Güvenlik Kanunu&[#]8217;nun TBMM&[#]8217;de 16 Mayıs 2006 tarihinde kabul edilmesiyle 2008 yılından beri her yıl 16 Mayıs tarihinin bulunduğu haftayı &[#]8220;Sosyal Güvenlik Haftası&[#]8221; olarak kutlandığını hatırlatan Acar, &[#]8220;Bu yıl 12-18 Mayıs tarihleri arasında Sosyal Güvenlik Haftası&[#]8217;nı kutlayacağız. İl Müdürlüklerimiz bünyesinde kurulan Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüklerimiz ve mobil hizmet araçlarımızla vatandaşlarımıza en üst seviyede kaliteli hizmet sunmayı hedefliyoruz&[#]8221; dedi.

Sosyal Güvenlik Haftası&[#]8217;nı kutlayan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Zafer Sağlam da, hizmetin iyi olmasının üyeler için önemine değinerek, çalışmalarında başarılar diledi.

GMİS&[#]8217;E ZİYARET

SGK İl Müdürü Çiğdem Acar, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Eyüp Alabaş&[#]8217;a nezaket ziyaretinde bulundu.

SGK Zonguldak Şube Müdürlerinin de katıldığı ziyarette, GMİS Genel Sekreteri Behzat Cinkılıç da hazır bulundu.

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan ziyarette, sosyal güvenliğin bugün ülkemizdeki geldiği nokta ve sorunlar üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

BEÜ&[#]8217;YE ZİYARET

SGK İl Müdürü Çiğdem Acar ve beraberindeki heyet, 12-18 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası sebebiyle BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer&[#]8217;i makamında ziyaret etti.
Sosyal Güvenlik Kurumu&[#]8217;nun her gün daha fazla önem kazandığına dikkat çeken SGK İl Müdürü Acar, &[#]8220;Sosyal Güvenlik Kurumu olarak, bu hafta boyunca vatandaşlarımızı hak ve yükümlülükleri konusunda bilgilendirmek, toplumda sosyal güvenlik bilincinin oluşmasına katkı sağlamak amacıyla bilgilendirici, tanıtıcı faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu anlamda bizlere destek veren Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer&[#]8217;e teşekkür ediyoruz&[#]8221; dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer de, Müdür Acar ve beraberindekilere üniversiteyi tanıtıcı çeşitli hediyeler takdim etti.
Editör: Pusula Gazetesi