AK Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar ve yönetim kurulu üyeleri CHP Zonguldak İl Başkanı Tümer Peker&[#]8217;i makamında ziyaret etti.


CHP Zonguldak İl Başkanı Tümer Peker, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:


&[#]8220;Amacımız ülkemizi hem yurt içinde ve dışında iyi temsil edilmesi insanlarımızın iyi şekilde yaşaması ,ülkemizin ekonomisinin, ulaşımının, eğitimin yani insanlarımızın rahat yaşamasını sağlamaktır. Hepimizin amacı bu onu da biz omuz omuza medenice saygı duyarak yapmalıyız. Bir ülkeyi ben aileye benzetirim ülkeyi yönetenler anne-babayı yönetici olarak görürüm ülkeyi yönetenlerle aynı seviye de görürüm. Nasıl annenin baba&[#]8217;nın çocuklarını iyi yönetmek göreviyse üst düzey yöneticilerimizin de bu görevi yerine getirmelerini temenni ediyoruz. Kulvarlarımız aynı ama siyasi partilerin isim değişikliği ve ayrı ayır ideolojilerimiz var. Necmettin Erbakan&[#]8217;ı kaybettik. Bizler birer treniz, kurumlar istasyon birileri geliyor, birileri gidiyor o yüzden insanların birbirlerine saygı çerçevesi içerisinde olması gerekiyor&[#]8221; dedi.

Bölgemize hizmet eden kişilerin her zaman arkasında durmamız gerektiğini belirten AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar konuşmasında, &[#]8220;Görüşlerinize aynen katılıyorum. Farklı düşüncelerin olması siyasete de farklı bir renk kazandırır. Bu ifade ettikleriniz ülkemizin refah düzeyinin yükselmesi, gelişmesi hem demokratik anlamda hem de ekonomik anlamda gelişmesi için siyasi partilerin çabasının dışında sivil toplum örgütlerimizin de, diğer kurumlarımızın da aynı oranda çaba göstermeleri gerekmektedir. Ülkemizde ki huzur, güven ve istikrar ortamının devam ettirilmesi gerekmektedir. Çevre ülkelerimiz de gelişen olayları hepimiz çok yakından takip ediyoruz. Bu anlamda hepimize çok büyük görevler düşmektedir. Toplumumuzun mutlu ve huzurlu olması yetkili herkesi mutlu edecektir. Bu siyaset arenasında siyasi seviyeyi düşürmeden, ölçülü, kararlı siyaset yapma anlayışı içerisinde hareket edeceğimizi umuyorum. Şimdiye kadar siyasi süreçte Zonguldak&[#]8217;ta yapılan yerel ve genel seçimler de olsun geçmişte ki kavgaların, çatışmaların olmaması adına zaman zaman bir araya geldik. Ortak noktalarda buluştuk. Aynı şekilde devam edeceğimizi umuyorum. Yerelde yapılan hizmetlerin iyisinden de kötüsünden de bizler faydalanıyoruz ya da zararını görüyoruz. O yüzden bölgemize hizmet eden kişilerin her zaman arkasında durmamız gerektiğini düşünüyorum. Bunlar olduğu zaman bizim sloganımız olan 2023 yılında dünyanın en büyük gelişmiş onuncu ülkesi konumuna gelmesi anlamına gelecektir. Deminde bahsettiğiniz gibi siyasi büyüğümüzün ölümünün arkasından çok şeyler yazıldı hepimiz bunları gördük ve okuduk. Bazı köşe yazarları haksızlık ettiklerini yazdı. Önderlik yapmak, liderlik yapmak zordur. Hep eleştirilen olursunuz. O yüzden bu tip liderlerini bulmak kolay değil. Bu yüzden de bulduğunuz zaman sahip çıkmak, yıpratmamak lazım. Onun için hepimize çok büyük görevler düşüyor. Sizden bu hassasiyeti göstereceğinizi umuyorum. Genel seçimlerin ülkemiz ve Zonguldak adına ortak noktada buluşacağımızı umut ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi