İl kongre sonrası büyük bir aile kurarak çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirten Başkan Uçar; "Ak Parti iktidarı döneminde Zonguldak bir Enerji Üssü olma yolunda emin adımlarla ilerlerken Karaelmas Üniversitesine yapılan yatırımlarla da bir Üniversite kenti olmuştur. TTK´ya gerekli önem verilmiş 4 bin 500 işçi alınmıştır.


Kömür ve Enerji üretiminde Özel sektör desteklenmektedir. Havaalanını faaliyete geçmesi ile birlikte Filyos Vadi Projesi de daha sağlam temellere oturtularak bu bölgenin bir Sanayi ve Liman Kenti olması an meselesidir. Bir kentin ulaşımını çözmeden büyümesinden söz edemezsiniz.


Öncelikle amacımız duble yolları ve tünel çalışmalarını, Zonguldak Çevre Yolunu hayata geçirerek ilimizi Hava, Deniz, Kara ve Demiryolu ulaşımına açmaktır.


Hepimizin tek arzusu ne olursa olsun kazanan Milletimiz ve Ak Parti olsun. Sayın Milletvekillerimizin yaz programları tüm hızıyla devam etmektedir. Teşkilatlarımızla birlikte her yeri gezerek halkın dertlerini dinliyorlar. Böylece her meclis tatili döneminde bölgemizin fotoğrafını bir kez güncellemiş oluyorlar. Bu fotoğraflar hepimizin çalışmalarına ışık tutuyor.


Boş kavga ve polemiklerle enerjimizi kaybetme lüksümüz yok. Biz Enerjimizi bize bu yetkiyi veren Milletimiz adına, onların dertlerini çözme, refah seviyelerini yükseltme adına, Türkiye´yi dünyada itibar gören bir memleket yapma adına kullanmaya söz verdik" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi